Παρασκευή 23 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αναβολές για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Εξαιτίας της παρουσίας εκπροσώπων του Ολυμπιακού σε άλλη υπόθεση (αυτήν του ΠΑΟΚ), αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης των «ερυθρολεύκων» ενάντια στην τιμωρία που τους έχει επιβληθεί για τα επεισόδια οπαδών τους με την αστυνομία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 4/2. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (έχει ήδη εκτίσει τη μία) και χρηματικό πρόστιμο. Η εκδίκαση της έφεσης επαναπρογραμματίστηκε για την ερχόμενη Πέμπτη 1/3.

Αναβολή και για τον ΠΑΟΚ

Η πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού, που προσκόμισε νέα στοιχεία στην υπόθεση, οδήγησε σε αναβολή της εκδίκασης και στην υπόθεση των επεισοδίων στα οποία ενεπλάκησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα, πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΣ στις 4/2. Η εκδίκαση ορίστηκε για τις 15/3.

Η πλευρά του Ολυμπιακού κατέθεσε σχετικά δημοσιεύματα και οπτικοακουστικό υλικό με τη συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ, ζητώντας να εξεταστούν αυτά και να ασκηθεί δίωξη με νέο άρθρο του κανονισμού (συγκεκριμένα το 14 4β), στο οποίο προβλέπεται αφαίρεση βαθμών, ενώ σύμφωνα με το κατηγορητήριο με το οποίο κλήθηκε σε απολογία ο ΠΑΟΚ, προβλεπόταν ποινή χρηματικού προστίμου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ