Πέμπτη 22 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ
Από τις 26 Φλεβάρη οι αρχαιρεσίες

Να δώσουν δύναμη στη δύναμή τους με τη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες του Συνδικάτου Τύπου και Χάρτου καλεί τους εργαζόμενους η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΔΑΣ).

Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν στους χώρους δουλειάς από τις 26/2 έως τις 13/3 και στα γραφεία του Συνδικάτου (Αριστοτέλους 11 - 15, 6ος όροφος) από τις 3 έως τις 11 Μάρτη (11 π.μ. - 7 μ.μ.).

Στη διακήρυξή της, η ΔΑΣ καλεί όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στις εκλογές «με στόχο ένα πιο ισχυρό και πιο μαζικό Συνδικάτο, συσπειρωμένο στις γραμμές του ΠΑΜΕ, ενάντια στη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ, στις επιδιώξεις της εργοδοσίας». Μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Θέλουμε ένα Συνδικάτο που με τη δραστήρια συμμετοχή των χιλιάδων μελών του θα μπορέσει να συγκρουστεί ακόμη πιο μαζικά και μαχητικά, να βάλει εμπόδια σε κυβέρνηση και εργοδότες που ήδη υλοποιούν άγρια επίθεση στη ζωή μας και στα δικαιώματά μας, ενώ ετοιμάζουν και νέα αντεργατικά μέτρα που θέλουν να χειροτερέψουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση, να φτηνύνουν πιο πολύ την εργατική μας δύναμη. Μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε!».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org