Παρασκευή 19 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΕΚΡΟΣ εντοπίστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής ένας άνδρας ηλικίας περίπου 78 χρόνων, ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε χτες τα ξημερώματα στο διαμέρισμά του στην οδό Βεάκη, στην περιοχή των Ελληνορώσων. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είχε ελαφρά εγκαύματα στα χέρια. Στο σημείο έσπευσαν δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

ΟΜΑΔΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλε χτες σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην οδό Πατησίων καθώς και σε τράπεζα στην οδό Κότσυκα, πολύ κοντά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Αφού προκάλεσαν ζημιές, διέφυγαν τρέχοντας.

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ αυτοτραυματίστηκε χτες 14χρονη μαθήτρια σε Γυμνάσιο των Χανίων. Συμμαθητές της, όταν διαπίστωσαν τι είχε συμβεί, ενημέρωσαν τη διεύθυνση του σχολείου και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ. Το κορίτσι έφερε τραύματα στο χέρι, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.

ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ βρέθηκε στο σπίτι 76χρονου, στην Ελεούσα Ιωαννίνων, ο οποίος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Αστυνομικοί πραγματοποίησαν προχτές έρευνα στο σπίτι και σε αποθήκη του συλληφθέντα, όπου βρέθηκαν όπλα, πυρομαχικά και εξαρτήματα όπλων. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων βρέθηκαν τρία πιστόλια, τρία περίστροφα, πιστόλι replica, 20 κυνηγετικά όπλα, οκτώ αεροβόλα και δύο μονόκαννα τυφέκια, 16 μαχαίρια, 69 εξαρτήματα κυνηγετικών και πυροβόλων όπλων, 792 φυσίγγια πυροβόλου κυνηγετικού όπλου διαφόρων διαμετρημάτων, από τα οποία 90 αβολίδωτα, τέσσερις γεμιστήρες πιστολιού, 12 κουτιά με πυρίτιδα, συνολικού βάρους 1.385 γραμμαρίων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ