Τρίτη 2 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αντίθετος ο λαός

Γρηγοριάδης Κώστας

Τις προάλλες, σε γκάλοπ που είδε το φως της δημοσιότητας και στο ερώτημα «Πόσο ικανοποιημένος ή δυσαρεστημένος είστε συνολικά από την πορεία της κυβέρνησης ή από από τη δραστηριότητα της ΝΔ» οι απαντήσεις έδιναν τα εξής αποτελέσματα: Για μεν την κυβέρνηση δήλωσαν πολύ και αρκετά ικανοποιημένοι το 32,5% των ερωτηθέντων, ενώ το 66,7% δήλωσε πολύ ή μάλλον δυσαρεστημένο. Για δε τη ΝΔ το 33,3% δήλωσε πολύ ή αρκετά ικανοποιημένο, ενώ το 60,4% πολύ ή μάλλον δυσαρεστημένο.

Ακόμη περισσότερο καταλυτικά, τόσο για την πολιτική της κυβέρνησης όσο και γι' αυτή της ΝΔ, είναι τα αποτελέσματα του γκάλοπ, που δημοσιεύτηκαν χτες στα «Νέα». Μόνο το 7,8% συμφωνεί με τη στρατιωτική δράση των ΗΠΑ ως απάντηση στα χτυπήματα της 11ης Σεπτέμβρη, ενώ το 86,2% διαφωνεί. Επίσης, το 72,1% διαφωνεί με τη συμμετοχή της Ελλάδας σε στρατιωτικές επιχειρήσεις, ακόμη κι αν το ΝΑΤΟ ξεκινήσει τέτοιες και μόνο το 21,3% έχει την αντίθετη γνώμη.

Και, όμως, συχνά πυκνά ο Λαλιώτης ισχυρίζεται ότι ο Κ. Σημίτης και η κυβέρνηση έχουν δεδομένη την υποστήριξη του λαού...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ