Τρίτη 14 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Καταγγέλλουν τη συνδικαλιστική δίωξη

Τη δίωξη της δημοτικής αρχής του Βόλου (Μπέου - Θεοδώρου) σε βάρος της Εύης Καρυδάκη, στελέχους του ΠΑΜΕ, γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας, με την κατηγορία ότι έσκισε ένα κενό, ασυμπλήρωτο έντυπο «αξιολόγησης» των δημοσίων υπαλλήλων ενώπιον των υπηρεσιών της δημοτικής αρχής, καταγγέλλουν σωματεία και φορείς της Μαγνησίας.

Το Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας», σημειώνοντας ότι η απόφαση της δημοτικής αρχής για περικοπή μισθού ενός μήνα είναι πράξη απαράδεκτη και τρομοκρατική, τονίζει: «Επί της ουσίας διώκεται γιατί, όχι μόνο είχε ξεκαθαρίσει στη δημοτική αρχή του Βόλου ότι "είμαι αντίθετη με την αξιολόγηση, τους νόμους και το κράτος σας", αλλά και γιατί η ίδια έμπαινε μπροστά στην πάλη ενάντια στην "αξιολόγηση", αλλά και σε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα των συναδέλφων στο δήμο. Η κυβέρνηση ας αναλάβει τις ευθύνες της για το γεγονός ότι υποθάλπει τέτοια φαινόμενα».

Η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Καθαριστριών Ν. Μαγνησίας με ομόφωνη απόφαση καταγγέλλει τη συνδικαλιστική δίωξη της Εύης Καρυδάκη.

Ανακοίνωση - καταγγελία εξέδωσαν, επίσης, οι Σύλλογοι Συνταξιούχων ΙΚΑ, ΟΑΕΕ - ΤΑΕ και Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Μαγνησίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ