Σάββατο 4 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ
Ξεκινούν από τον Πύργο τις περιφερειακές συσκέψεις

Περιφερειακές συσκέψεις πραγματοποιούν αυτό το διάστημα Αγροτικοί Σύλλογοι και Ομοσπονδίες σε όλη τη χώρα, μετά από σχετική απόφαση της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Μετά την ολοκλήρωσή τους, θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη στη Λάρισα, την Κυριακή 17 Δεκέμβρη, για να οριστικοποιηθεί το διεκδικητικό πλαίσιο και το χρονοδιάγραμμα των πανελλαδικά συντονισμένων κινητοποιήσεων.

Αύριο Κυριακή, περιφερειακή σύσκεψη συγκαλεί η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων (Μανωλοπούλου και Μαγνησίας) στον Πύργο. Στη σύσκεψη θα παραβρεθεί αντιπροσωπεία της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μπούτα, πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, των Αγροτικών Συλλόγων Ωλενίας Αχαΐας, Αιγίου «Μπακόπουλος Ντρίνιας» και της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου.

Περιφερειακή σύσκεψη διοργανώνει, επίσης, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου την Κυριακή 12/11, στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στην Τρίπολη, στις 12 το μεσημέρι.

Σε σύσκεψη αγροτών, για τις εξελίξεις και την ανάγκη οργάνωσης του αγώνα, καλεί και η Επιτροπή Αγώνα Αγροτών Κιλκίς, σήμερα Σάββατο, στις 6 μ.μ., στο Χέρσο του Κιλκίς (καφετέρια «Ξένια»). Στη σύσκεψη θα παραβρεθεί ο Ρίζος Μαρούδας από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

Κινητοποίηση στη Λαμία

Σε συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΕΦΚΑ στη Λαμία τη Δευτέρα 6/11 στις 11 π.μ. καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες του νομού η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας, για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα ειδοποιητήρια κατασχέσεων που αποστέλλονται στην αγροτιά για ασφαλιστικές οφειλές.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ