Κυριακή 8 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
  • Σήμερα Κυριακή

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, Βικτώρια), από την ΚΟ Τηλεφωνικών Κέντρων της ΤΟ Τηλεπικοινωνιών Αττικής, σύσκεψη με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση του ΚΚΕ. Θα μιλήσει η Τόνια Γαρδούνη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στις 11 π.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πνευματικού Κέντρου του δήμου (Σμύρνης και Οθωνος, Γλυκά Νερά), βιβλιοπαρουσίαση από την ΚΟ Παιανίας της έκδοσης της Σύγχρονης Εποχής «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό».

-- Από την ΚΟΒ Μεγαλόπολης, στις 7 μ.μ. στην παλιά αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσίαση του βιβλίου «Η πορεία των μπολσεβίκων προς τη νίκη».

  • Αύριο Δευτέρα, στις 6.30 μ.μ., στη μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ηπειρωτών στην Αθήνα (Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, πίσω από το παλιό δημαρχείο Αθηνών), εκδήλωση με Ηπειρώτες της Αττικής και θέμα «Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο διεθνής περίγυρος και η κατάσταση στα Βαλκάνια». Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Την Τρίτη 10 Οκτώβρη

-- Στις 5 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων του ΟΤΕ (Γ' Σεπτεμβρίου 110), από την ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής, εκδήλωση με θέμα «Οι κατακτήσεις της γυναίκας στο σοσιαλισμό». Θα μιλήσει η Γεωργία Φλούδα, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στις 7 μ.μ., από τις ΚΟΒ Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, στο θεατράκι της οδού Χηλής, προβολή της ταινίας «Ο δρόμος προς τη νίκη» του Νικολάι Εκκ, στο πλαίσιο εκδήλωσης για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση.

  • Την Τετάρτη 11 Οκτώβρη:

-- Στις 7 μ.μ., από τις ΚΟΒ Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, παρουσίαση του βιβλίου «Οι Ελληνες στη διαδικασία οικοδόμησης του σοσιαλισμού», με ομιλητή τον Θεοδόση Κωνσταντινίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Αίθουσα του ΣΕΤΑΠ (Αμερικής 10, 3ος όροφος), από την ΤΟ Χρηματοπιστωτικού Αττικής, βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό». Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60), από την ΚΟ Ζωγράφου Αττικής, βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό». Θα μιλήσει η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από την ΚΟΒ Ευπαλίου Φωκίδας, στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο Ευπαλίου, παρουσίαση της έκδοσης «Η πορεία των μπολσεβίκων προς τη νίκη». Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ. Θα ακολουθήσει προβολή βίντεο για την Οκτωβριανή Επανάσταση.

-- Την Παρασκευή 13 Οκτώβρη, από την ΤΕ Θάσου, στις 6.30 μ.μ. στον «ΤΑΡΣΑΝΑ» (Σκάλα Ποταμιάς) εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση. Θα μιλήσει ο Βασίλης Καταπόδης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αν. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

  • Την Κυριακή 15 Οκτώβρη

Στις 11 π.μ., οι ΚΟ Κερατσινίου - Δραπετσώνας του ΚΚΕ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Κερατσινίου - Δραπετσώνας καλούν σε εκδήλωση για τα 73 χρόνια από τη Μάχη της Ηλεκτρικής, στο Μνημείο Πεσόντων. Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ