Κυριακή 8 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πίσω από τις «αναπτυξιακές φιέστες» ...θυσίες δίχως τέλος και κοροϊδία για το λαό

Με οργάνωση και αγώνα υπερασπιζόμαστε τη λαϊκή κατοικία, το δικαίωμα στην απεργία, παλεύουμε ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και στις απαιτήσεις των επιχειρηματικών ομίλων

  • Οι απαιτήσεις των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, που ζητάνε διεύρυνση της «ευελιξίας» στη αγορά εργασίας, λιγότερο αυστηρή νομοθεσία για την «προστασία της απασχόλησης» και μεγαλύτερη «διευκόλυνση χρήσης» συμβάσεων προσωρινής απασχόλησης, επιβεβαιώνουν οτι η προσέλκυση επενδύσεων και η «ανάπτυξή τους» δεν φέρνουν δικαιοσύνη για τους εργαζόμενους.
  • Η κοροϊδία της «δίκαιης ανάπτυξης» να επιστραφεί αγωνιστικά από το λαό. Να πάρουν μαζικά χαρακτηριστικά και να γενικευτούν οι κινητοποιήσεις που οργανώνουν το ΠΑΜΕ, συνδικαλιστικές οργανώσεις και φορείς του κινήματος, ενάντια στις «αναπτυξιακές φιέστες» της κυβέρνησης, στα σχέδια για περιστολή της συλλογικής οργάνωσης και δράσης, τους πλειστηριασμούς.
  • Με ισχυρό ΚΚΕ, να γίνουν βήματα στην ανασύνταξη του κινήματος και στη συγκρότηση της Κοινωνικής Συμμαχίας, στην πάλη με επίκεντρο τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες και την ικανοποίησή τους.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ