Παρασκευή 6 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Κλήρωση διατητών με παράπονα του Ολυμπιακού

Με την ...παραδοσιακή ένταση να συνοδεύει μια ακόμη κλήρωση διαιτητών για ντέρμπι «αιωνίων» στην Basket League, γνωστοποιήθηκαν χτες στα γραφεία της ΚΕΔ - ΕΟΚ αυτοί που θα διευθύνουν την αναμέτρηση στο ΣΕΦ μεταξύ Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού την Κυριακή για την 1η αγωνιστική της Basket League. Οι Τάσος Πηλοΐδης, Παναγιώτης Αναστόπουλος και Δημήτρης Τζαφλέρης θα είναι η τριάδα η οποία θα σφυρίξει το πρώτο «ραντεβού» των δύο φαβορί του πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν.

Για μία ακόμα φορά δεν έλειψε η ένταση, η οποία φέτος ήταν κυρίως μεταξύ του εκπροσώπου του Ολυμπιακού Χρήστου Σταυρόπουλου και των διοικούντων της ΚΕΔ, με αιτία το ότι στην κλήρωση δεν συμπεριλήφθηκαν οι διαιτητές της Ευρωλίγκας. Οπως και πέρυσι, έτσι και φέτος - τουλάχιστον στην 1η αγωνιστική - οι Σπύρος Γκόντας, Ηλίας Κορομηλάς, Γιάννης Φούφης και Πέτρος Παπαπέτρου δεν μπήκαν στην κλήρωση, με τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός να εκφράζει ερωτήματα για το γεγονός. Μάλιστα, όπως τόνισε, τέτοιου είδους ενέργειες «καθιστούν το πρωτάθλημα αναξιόπιστο».

ΕΟΚ: Για την ερχόμενη Δευτέρα 9 Οκτώβρη προγραμματίστηκε από την Ομοσπονδία μπάσκετ η κλήρωση των ζευγαριών για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Υπενθυμίζεται ότι έχουν προκριθεί οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Αρης. Τα παιχνίδια, που θα είναι μονά και όχι διπλά, ενδεχόμενο για το οποίο υπήρξαν σκέψεις από τους αρμοδίους, είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στις 5 Νοέμβρη, ενώ ο τελικός θα γίνει στις 17 Φλεβάρη 2018 στο Ηράκλειο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ