Παρασκευή 6 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΑ ΑΠΟΨΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ρευστό τοπίο σε 4ο και 9ο όμιλο

Στα παιχνίδια για τον 4ο και τον 9ο όμιλο, όπου δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε τα πάντα είναι ανοιχτά τόσο για την απευθείας πρόκριση όσο και τη συμμετοχή στα μπαράζ, στρέφεται το ενδιαφέρον στα αποψινά παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής στους ομίλους των προκριματικών για το Μουντιάλ 2018.

Οι ισορροπίες είναι λεπτές ιδιαίτερα στον 9ο όμιλο, όπου 4 από τις 6 ομάδες παλεύουν για την πρωτιά και το απευθείας εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ. Η Κροατία, που υποδέχεται την αδιάφορη βαθμολογικά Φινλανδία, φαίνεται προς στιγμής να έχει ένα ελαφρύ αβαντάζ απέναντι σε Ισλανδία, Τουρκία και Ουκρανία. Οι Ουκρανοί όμως έχουν θεωρητικά πιο ευνοϊκό πρόγραμμα (με Κόσσοβο εκτός έδρας απόψε και με Κροατία εντός στο φινάλε). Ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής πολλά αναμένεται να κρίνει και ο αποψινός αγώνας της Τουρκίας με την Ισλανδία.

Στον 4ο όμιλο, η Σερβία θεωρείται ξεκάθαρο φαβορί για την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση, ωστόσο απόψε δοκιμάζεται στη Βιέννη με αντίπαλο την Αυστρία (που θεωρητικά έχει χάσει το «τρένο»). Την ίδια στιγμή, Ουαλία και Ιρλανδία δίνουν τη δική τους μάχη με φόντο τη 2η θέση και τη συμμετοχή στα μπαράζ, χωρίς όμως να έχουν απολέσει τις ελπίδες τους ακόμα και για πρωτιά.

Πιο ξεκάθαρα φαντάζουν τα πράγματα στον 7ο όμιλο, με την Ισπανία να έχει «αγκαλιάσει» την πρώτη θέση μετά τη νίκη επί της Ιταλίας την προηγούμενη αγωνιστική και τους «Ατζούρι» ουσιαστικά να σκέφτονται από τώρα τα μπαράζ.

  • Το αποψινό πρόγραμμα: 4ος όμιλος: Γεωργία - Ουαλία (19.00 - Cosmote Sports 2), Αυστρία - Σερβία (21.45 - Cosmote Sports 2), Ιρλανδία - Μολδαβία (21.45 - Cosmote Sports 7). 7ος όμιλος (21.45): Ιταλία - ΠΓΔΜ, Λιχτενστάιν - Ισραήλ, Ισπανία - Αλβανία (Cosmote Sports 1). 9ος όμιλος (21.45): Κροατία - Φινλανδία (Cosmote Sports 4), Κόσσοβο - Ουκρανία (Cosmote Sports 8), Τουρκία - Ισλανδία (Cosmote Sports 3).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ