Παρασκευή 29 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Παρασκευή, στις 10 π.μ., κλιμάκιο της ΚΟ Τρικάλων, με επικεφαλής τον Αχιλλέα Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων. Στις 11.30 π.μ. θα επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας.

Αύριο, Σάββατο:

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Θήβας προβάλλει το ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τον ΔΣΕ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε», στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας.

-- Η ΚΟΒ Ναυπλίου, στις 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου καλεί σε εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Οκτώβρης 1917, η πορεία των μπολσεβίκων προς τη νίκη», των εκδόσεων «Σύγχρονη Εποχή». Θα μιλήσει ο Βασίλης Μπαβέλας, μέλος της ΤΕ Αργολίδας.

Την Κυριακή 1 Οκτώβρη:

-- Οι Οργανώσεις Περιστερίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής στους αγωνιστές του μπλόκου Περιστερίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Μπλόκου (λόφος Αξιωματικών). Θα μιλήσει η Αθανασία Ζαρκαδούλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Περιστερίου του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα με αντάρτικα τραγούδια, ενώ στο χώρο θα υπάρχει έκθεση βιβλίου και φωτογραφίας.

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟΒ Χορτιάτη διοργανώνει εκδήλωση για τα 73 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του Χορτιάτη, στο χώρο του Μνημείου του Ολοκαυτώματος. Θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 3 Οκτώβρη:

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Δ. Πύλης Τρικάλων του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, στην καφετερία «Λέων». Θα παρουσιαστεί η Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ και θα προβληθεί σχετικό βίντεο - αφιέρωμα.

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης η ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πιερίας καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Οι κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ».

Την Τετάρτη 4 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., η ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση στην ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21), με θέμα «Εξελίξεις στην Υγεία - Πρόνοια - Ειδική Αγωγή και η οργάνωση του αγώνα μας».

Το Σάββατο 7 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ ΜΜΕ Αττικής καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση, στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας (Τροίας 36, Βικτώρια). Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org