Κυριακή 10 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η «ανάπτυξή τους» τσακίζει τη ζωή μας αγώνας - αντεπίθεση η επιλογή μας!

Θωράκιση των αντεργατικών νόμων, πετσόκομμα των προνοιακών επιδομάτων, νέα εμπόδια στη συνδικαλιστική δράση τα «προαπαιτούμενα» της 3ης «αξιολόγησης»

  • Με δεκάδες αντιλαϊκά «προαπαιτούμενα» ξεκινάει η 3η «αξιολόγηση», καθώς από αύριο φτάνουν στην Αθήνα τα τεχνικά κλιμάκια του κουαρτέτου, με ατζέντα την κατάρτιση του προσχεδίου του κρατικού προϋπολογισμού για το 2018 και την πορεία εφαρμογής των επόμενων αντιλαϊκών μέτρων.
  • Με τον κουρνιαχτό περί «δίκαιης ανάπτυξης», η κυβέρνηση προσπαθεί να θολώσει τα νερά για την ταξική - αντιλαϊκή πολιτική της. Με στόχο την ανάκαμψη των κερδών του κεφαλαίου, υλοποιεί παλιά και νέα μέτρα, που εντείνουν την εκμετάλλευση και συνθλίβουν τα δικαιώματα των εργαζομένων.
  • Η προσπάθεια κυβέρνησης - κεφαλαίου να αποσπάσουν τη συναίνεση του λαού στα αντιλαϊκά τους σχέδια δεν πρέπει να περάσει.
  • Ο οργανωμένος αγώνας με στόχους αντεπίθεσης, τα βήματα στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και στη συγκρότηση της Κοινωνικής Συμμαχίας, η ισχυροποίηση του ΚΚΕ είναι μονόδρομος για τα εργατικά - λαϊκά συμφέροντα.

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org