Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Πέρασαν τα φαβορί

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος των ρεβάνς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ αφού τα φαβορί που είχαν ανοίξει τον δρόμο απ' τα πρώτα παιχνίδια εύκολα ή λιγότερο εύκολα ήταν αυτά που τελικά πήραν και την πρόκριση για τους ομίλους.

Στα αποτελέσματα που ξεχώρισαν συγκαταλέγεται η αγχωτική πρόκριση της Σεβίλης στην έδρα της που παρά τη νίκη της με 2-1 εκτός είδε την τουρκική Μπασακσεχίρ να απειλεί σοβαρά με ανατροπή των δεδομένων. Το τελικό 2-2 ήταν αυτό που κράτησε όρθιους τους Σεβιγιάνους και τους έδωσε το εισιτήριο για τους ομίλους.

Στη Γαλλία η Νάπολι ολοκλήρωσε την επιτυχία της κόντρα στη Νις αφού μετά τη νίκη της στην Ιταλία επικράτησε και εκτός έδρας με 2-0 και θα δώσει για πρώτη φορά στην ιστορία της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το «παρών» στους ομίλους.

Η Σέλτικ παρά το 5-0 υπέρ της στον πρώτο αγώνα έκανε τα εύκολα δύσκολα στο Καζακστάν, ωστόσο παρά την ήττα της με 4-3 από την Αστάνα ήταν αυτή που πανηγύρισε την πρόκριση στους ομίλους.

Το γκολ που χρειαζόταν μετά την ήττα της με 2-1 στο Ισραήλ κατάφερε να πετύχει η Μάριμπορ και χάρη στη νίκη της με 1-0 επί της Χάποελ Μπερ Σεβά ήταν αυτή που βρέθηκε στους ομίλους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ