Κυριακή 6 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Κυριακή:

-- Στις 10.30 π.μ. οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και το παράρτημα Φωκίδας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 73 χρόνια από τη μάχη στις Καρούτες Φωκίδας, στην πλατεία του χωριού.

-- Στις 11 π.μ., οι Οργανώσεις του Τομέα Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποιούν συγκέντρωση τιμής στους Μαχητές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ που έπεσαν στον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας από τους Ναζί Κατακτητές, ενάντια στην ντόπια και ξένη αστική τάξη, στα Ανω Σουδενά ( Ανω Λουσούς Καλαβρύτων).

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου:

-- Στις 8.30 μ.μ. η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ διοργανώνει ποντιακό γλέντι στο Δροσάτο του Κιλκίς, στην ταβέρνα του «Μουστάκα». Η ορχήστρα θα αποτελείται από τους αδερφούς Ιακωβίδη και τον Δημήτρη Δαμιανίαδη στη λύρα και το τραγούδι και τον Γιώργο Ιακωβίδη στο κλαρίνο.

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις Λακωνίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, και το τοπικό παράρτημα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, διοργανώνουν εκδήλωση - συνεστίαση στο κέντρο «Πουλάκου» στις Αιγιές Γυθείου στις 8:30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 12 Αυγούστου:

-- Στην κεντρική πλατεία Ερέτριας, εκδήλωση στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει η Ασημίνα Καραμπέτσου, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ, για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org