Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΑΡΙΣΑ
Προβλήματα ταλαιπωρούν τη «Νέα Πολιτεία»

Για περιστασιακή και δίχως πρόγραμμα ενασχόληση με τα προβλήματα της «Νέας Πολιτείας» κατήγγειλε τη Δημοτική Αρχή Λάρισας, η «Δημοτική Συνεργασία», ύστερα και από την περιοδεία που πραγματοποίησαν στη συνοικία της πόλης οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Χρ. Χαλκιάς, Λίτσα Ούντρια και Ειρήνη Κατσίγρα.

Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της «Δημοτικής Συνεργασίας», από τη συζήτηση που έγινε με το Συνοικιακό Συμβούλιο στα πλαίσια της περιοδείας, οι δημοτικοί σύμβουλοι διαπίστωσαν ότι η «Νέα Πολιτεία» έχει προβλήματα, λόγω και της ταχείας ανοικοδόμησης. Και σημειώνει πως «η Δημοτική Αρχή μόνο περιστασιακά ασχολείται με τη συγκεκριμένη συνοικία και δεν προσπαθεί με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ν' αντιμετωπίσει, έστω, σταδιακά, τα προβλήματα των κατοίκων, τα οποία, μεταξύ των άλλων, είναι: Η έλλειψη υπόγειας διάβασης στην Εχεκρατίδα, η μη υλοποίηση απαραίτητων έργων από τη ΔΕΥΑΛ, η μη κατασκευή δρόμων, προβλήματα καθαριότητας και αισθητικής, εξαιτίας των παλιών, παρατημένων, βαγονιών του ΟΣΕ. Επίσης η μη κατασκευή και λειτουργία Γυμνασίου, Λυκείου και Παιδικού Σταθμού στη συνοικία, η έλλειψη αθλητικού κέντρου και μια σειρά άλλα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της "Νέας Πολιτείας"».

Οπως τονίζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Δημοτικής Συνεργασίας» θα ζητήσουν να συζητηθούν τα προβλήματα της συνοικίας στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ