Τρίτη 13 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τριήμερη περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη πραγματοποίησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, την Παρασκευή 9, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιούνη.

Την Παρασκευή μίλησε σε μαζική πολιτική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.

Το Σάββατο περιόδευσε στην Καβάλα, όπου επισκέφτηκε το Μουσείο Καπνού του δήμου Καβάλας, στη συνέχεια συναντήθηκε με την δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα και ακολούθως με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο. Το μεσημέρι συναντήθηκε με το ΔΣ της Ενωσης Αγροτών Γιαλοχωρίων, ενώ το βράδυ μίλησε σε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση - τη μεγαλύτερη από το 1990 και μετά - στο πάρκο Φαλήρου. Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε επίσημα η έναρξη οικονομικής εξόρμησης με στόχο την απόκτηση ιδιόκτητων γραφείων για την ΤΟ Καβάλας του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο αυτό εντάχθηκε και το λαϊκό γλέντι που ακολούθησε, με το συγκρότημα «Εφ' όλης της ύλης».

Την Κυριακή ο Δ. Κουτσούμπας επισκέφτηκε τη Χωριστή Δράμας, όπου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο για τους σφαγιασθέντες της Χωριστής από τους Βούλγαρους φασίστες, το Σεπτέμβρη του 1941. Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο, και μίλησε σε μαζική πολιτική συγκέντρωση στη Χωριστή.

Η τριήμερη περιοδεία του Γ. Κουτσούμπα ολοκληρώθηκε με τη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, στην πλατεία Φάρου στην Αλεξανδρούπολη.

  • Ο «Ριζοσπάστης» δημοσιεύει σήμερα την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην Καβάλα, καθώς και ρεπορτάζ από το υπόλοιπο πρόγραμμα, ενώ σε επόμενο φύλλο θα δημοσιευτεί η ομιλία του Δ. Κουτσούμπα στην Αλεξανδρούπολη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ