Πέμπτη 4 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα

Συνεχίζονται σήμερα και τις επόμενες μέρες οι εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με θέμα τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967. Πιο συγκεκριμένα:

Στην Αττική

-- Σήμερα Πέμπτη, στις 2 μ.μ., οι Οργανώσεις ΑΕΙ - ΤΕΙ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με αφορμή τα 50 χρόνια από την επιβολή της δικτατορίας, διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στην κατάληψη της Νομικής το 1973. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Παπαρρηγοπούλου της Νομικής της Αθήνας, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τρίτη 9 Μάη, στις 7 μ.μ., η ΤΟ Χρηματοπιστωτικού διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση στην αίθουσα του Συλλόγου Εργαζομένων της πρώην Εμπορικής Τράπεζας (Ευπόλιδος 10). Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ.

Στην Αχαΐα

-- Αύριο Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας (12ου Συντάγματος 34) στην Πάτρα, σε εκδήλωση της ΚΟΒ Επισιτισμού - Τουρισμού, θα μιλήσει η Α. Ανδρεάτου, Γραμματέας της ΚΟΒ.

-- Την Κυριακή 7 Μάη:

Στις 7 μ.μ., στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο, σε εκδήλωση της ΚΟΒ Εμπορίου - Υπηρεσιών Πάτρας, θα μιλήσει η Χρ. Παναγογιαννοπούλου, μέλος της ΤΕ Αχαΐας.

Στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» της Κ. Αχαγιάς, σε εκδήλωση της ΚΟΒ Δυτικής Αχαΐας, θα μιλήσει ο Τ. Αλεξανδρόπουλος, μέλος της ΤΕ Αχαΐας.

Στην Ηλεία

-- Σήμερα Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ., σε εκδήλωση της ΤΕ Ηλείας, στην αίθουσα της ΠΕΔ στον Πύργο, θα μιλήσει ο Γιάννης Τεφάνης, Γραμματέας της ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ.

Στη Ζάκυνθο

-- Το Σάββατο 6 Μάη, στις 8 μ.μ., σε εκδήλωση της ΤΕ Ζακύνθου, στο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

-- Σήμερα Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Σάμης καλεί σε εκδήλωση στο Δημοτικό Σχολείο, με ομιλητή τον Δημήτρη Μαντζουράτο, μέλος της ΤΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ

-- Αύριο Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ιθάκης καλεί σε εκδήλωση στον κινηματογράφο στο Βαθύ, με ομιλητή τον Νώντα Μαυροκέφαλο, μέλος της ΤΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ