Πέμπτη 4 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Αύριο, Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ., στην Κομοτηνή, στην αίθουσα του Επαγγελματικού - Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, η ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της ΚΕ.

-- Αύριο, Παρασκευή, στις 11 π.μ., αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος της ΚΕ και βουλευτή, θα επισκεφθεί την Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού.

-- Το Σάββατο 6 Μάη, στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟ Αττικής διοργανώνει, στην αίθουσα του Σωματείου Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όρ.), παρουσίαση του βιβλίου «Ο Λένιν για τον πόλεμο και τη σοσιαλιστική επανάσταση». Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Την Κυριακή 7 Μάη:

Στις 11 π.μ., η ΤΟ Τηλεπικοινωνιών της ΚΟ Αττικής διοργανώνει συζήτηση με θέμα «Ιμπεριαλιστικός πόλεμος και τα καθήκοντα του εργατικού κινήματος», στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ (3ης Σεπτεμβρίου 110). Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

Στις 7.30 μ.μ., στον Ασπρόπυργο, πραγματοποιείται συγκέντρωση στην πλατεία Γενοκτονίας Ποντίων (περιοχή Γκορυτσά) αφιερωμένη στην 9η Μάη 1945, Μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών. Θα μιλήσει ο Αναστάσης Γκίκας, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ, και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

-- Τη Δευτέρα 8 Μάη, στις 7 μ.μ., η ΤΟ Καλλιτεχνών της ΚΟ Αττικής διοργανώνει στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών εκδήλωση με θέμα «Ο ρεαλισμός του Μπρεχτ». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μηλιώνης, μέλος του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ.

-- Την Τετάρτη 10 Μάη, στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Ν. Ζωής της ΤΟ Περιστερίου Αττικής διοργανώνει συζήτηση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ στο καφενείο «Ξηρόμερο» (Εθν. Αντίστασης 175). Θα μιλήσει ο Φίλιππος Φλουσκούνης, μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Δυτικής Αθήνας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ