Η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 70 χρόνια από την εκτέλεση της Κούλας Ελευθεριάδου, αύριο Παρασκευή, στις 6.30 μ.μ., στο Γεντί Κουλέ. Ομιλητής θα είναι ο Θάνος Αριστείδης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.
10:51«ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ, Η ΒΑΣΤΙΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»: Παρουσίαση του βιβλίου του Σπύρου Κουζινόπουλου αύριο Σάββατο
10:4551ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ - ΟΤΑ: Τον παλμό των αγώνων και των διεκδικήσεων μεταφέρουν οι συνδικαλιστές της ΔΑΣ
10:34ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ: Εκατόμβη νεκρών από τις ισραηλινές επιθέσεις - Εκτός από τις βόμβες χρησιμοποιείται ως όπλο η πείνα
10:10ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ: Η κυβέρνηση θέλει να διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία των Πανεπιστημίων ως επιχειρήσεων (VIDEO)
10:0580 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ: Σήμερα η προβολή ταινίας από τον Σύλλογο «Εμείς που σπουδάσαμε στο Σοσιαλισμό» και τη «Σύγχρονη Εποχή»
Περισσότερα...