Τετάρτη 29 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΑΕΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
Ποιον ενοχλεί μια εκδήλωση ενάντια στα ναρκωτικά;

Το ΔΣ του Συλλόγου καταγγέλλει τη διοίκηση της σχολής ότι παρεμπόδισε προγραμματισμένη εκδήλωση

Τη στάση της διοίκησης της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Ασπροπύργου καταγγέλλει το ΔΣ του Συλλόγου Σπουδαστών της σχολής, για τα εμπόδια που έβαλε στην προγραμματισμένη για χτες εκδήλωση του συλλόγου ενάντια στα ναρκωτικά, η οποία τελικά δεν έγινε.

Το ΔΣ του Συλλόγου Σπουδαστών σημειώνει ότι η εκδήλωση ήταν γνωστή εδώ και μέρες στο συμβούλιο των καθηγητών και σχολιάζει: «Είναι τουλάχιστον προκλητική και αισχρή η πρόφαση ότι στις 12.00 (ώρα πραγματοποίησης της εκδήλωσης) η διοίκηση "έχασε" το σχετικό έγγραφο με το οποίο θα δινόταν άδεια χρήσης του αμφιθεάτρου και παρακολούθησης της εκδήλωσης από τους σπουδαστές ενώ στις 12.52 (ώρα που έληγε η άδεια για την εκδήλωση) ξαφνικά το έγγραφο "βρέθηκε".

Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί να παρέμβει με τέτοιο ωμό τρόπο η διοίκηση της σχολής στις διαδικασίες και τη δραστηριότητα του Συλλόγου. Εχουμε πλέον πείρα. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να βάλει εμπόδιο στη δράση και την παρέμβαση του Συλλόγου Σπουδαστών της σχολής.

Καταγγέλλουμε ανοιχτά σε όλους τους σπουδαστές και παράλληλα και στο υπουργείο Ναυτιλίας την απαράδεκτη αυτή στάση, που αφήνει ανοιχτά ερωτήματα και στους πιο ανυποψίαστους:

  • Γιατί να μην ακουστεί η θέση του ΕΣΥΝ και θέση του Διοικητικού Συμβουλίου ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά; Ποιον ενοχλεί;
  • Γιατί ο διοικητής της σχολής επιδίωξε να μην πραγματοποιηθεί μια τέτοια εκδήλωση που αφορά ένα πολύ ευαίσθητο και σοβαρό θέμα, όπως είναι τα ναρκωτικά;
  • Ποιο σκοπό εξυπηρετούσε αυτή του η στάση;».

Ο Σύλλογος ζητά εκ νέου την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης την Τρίτη 4 Απρίλη, στις 12 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο Μηχανικών.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Οι σπουδαστές προτάσσουν τις διεκδικήσεις τους (14/11/2018)
Σαφές αγωνιστικό μήνυμα (2/6/2007)
Καταγγέλλουν τον αυταρχισμό (15/2/2006)
Είμαστε στο πλευρό σας (4/2/2003)
Ελπιδοφόρα μηνύματα (25/5/2002)
Συνεχίζονται και σήμερα οι εκλογές (17/5/2002)

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org