Τετάρτη 29 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ»
Κάλεσμα ενίσχυσής της στις εκλογές

Η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ» καλεί τους εργαζόμενους στον Οργανισμό να την ενισχύσουν με την ψήφο τους στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ που ολοκληρώνονται σήμερα με την ψηφοφορία των εργαζομένων στις δομές της Αθήνας (χτες ψήφιζαν στην περιφέρεια).

Στη Διακήρυξή της, υπογραμμίζει ότι «τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως εργαζόμενοι στον ΟΚΑΝΑ (...) και η υποβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών προς τους εξαρτημένους είναι συνέπεια της αντιλαϊκής πολιτικής που με ανάλογους τρόπους βιώνουν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στους άλλους κλάδους, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα».

Μεταξύ άλλων, καλεί τους εργαζόμενους να διεκδικήσουν: Υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης που να αποκαθιστά τις απώλειες των τελευταίων χρόνων και να προβλέπει αυξήσεις με βάση τις ανάγκες. Γενναία χρηματοδότηση του ΟΚΑΝΑ στην προοπτική ανάπτυξής του με στόχο την απεξάρτηση. Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Κανένα κλείσιμο μονάδας του ΟΚΑΝΑ και καμία απόλυση εργαζομένων, μονιμοποίηση όλων ανεξάρτητα από σχέση εργασίας, έγκαιρη καταβολή δεδουλευμένων σε όλους τους εργαζόμενους. Ολοι οι εργαζόμενοι του ΟΚΑΝΑ πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν και υψηλής ποιότητας Υγεία, Πρόνοια και απεξάρτηση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ