Τετάρτη 29 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Παναττική συγκέντρωση την Τρίτη 4 Απρίλη

Σε πανσυνταξιουχική συγκέντρωση καλούν όλους τους συνταξιούχους της Αττικής, την Τρίτη 4 Απρίλη, στις 10 π.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (δημαρχείο Αθήνας), οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΠΟΣΕ - ΟΑΕΕ και ΠΣ Νομικών.

«Μαζικά, αγωνιστικά δίνουμε τη μάχη ενάντια στη νέα λαίλαπα, τη νέα θανατηφόρα συμφωνία με αφαίρεση της "προσωπικής διαφοράς", τη μείωση του αφορολόγητου, τον αυτόματο κόφτη, που φέρνει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ», αναφέρουν οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις στο κάλεσμά τους.

Διεκδικούν την απόδοση στο ακέραιο κύριων και επικουρικών συντάξεων, το ΕΚΑΣ, τα μερίσματα, την επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης, τις παροχές στη δημόσια Υγεία και ό,τι άλλο τούς έχει αφαιρεθεί. Επίσης, διεκδικούν την άμεση έκδοση και καταβολή των συντάξεων που εκκρεμούν. Παράλληλα, στέλνουν μήνυμα αγώνα για την κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών και φορομπηχτικών αντιλαϊκών νόμων, την κατάργηση του αντεργατικού οπλοστασίου που τσακίζει τους εργαζόμενους, τα παιδιά των συνταξιούχων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ