Κυριακή 12 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προσφορές

-- Μέλη και φίλοι του Εργατικού Συνδέσμου «ΑΤΛΑΣ» από το Σίδνεϊ Αυστραλίας προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω των Κομματικών Οργανώσεων Ναυτεργατών, 10.000 δολάρια Αυστραλίας, προς τιμήν του 20ού Συνεδρίου του Κόμματος.

Είναι φανερό σε όλους τους εργαζόμενους και γενικά στα λαϊκά στρώματα σήμερα ότι η μόνη ελπιδοφόρα διέξοδος από τις συνθήκες εξαθλίωσης, που τους έχουν οδηγήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και τα άλλα αστικά κόμματα, η πολιτική των μονοπωλίων της ΕΕ, αποτελεί το δυνάμωμα του ΚΚΕ που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ταξικής πάλης.

Ολα τα Συνέδρια του ΚΚΕ είναι σημαντικά όχι μόνο για τα μέλη αλλά και όλους τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, γιατί το ΚΚΕ αγωνίζεται για τα συμφέροντά τους. Ομως πιστεύουμε ότι το 20ό Συνέδριο θα αποτελέσει σημαντικό πολιτικό γεγονός για τους εργαζόμενους και γενικά τον εργαζόμενο ελληνικό λαό. Θα αποτελέσει νέα αφετηρία για την ανάπτυξη της ταξικής πάλης, με στόχο την εγκαθίδρυση της εργατικής εξουσίας, τη μόνη ελπίδα σωτηρίας για την εργατική τάξη τα λαϊκά στρώματα, τον ελληνικό λαό.

-- Ο σύντροφος Γιάννης Τυροκομάκης, αταλάντευτα πιστός στην ιδεολογία του ΚΚΕ, για τις ανάγκες και την επιτυχία του 20ού Συνεδρίου του Κόμματος, προσφέρει 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ