Τετάρτη 8 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Κινητοποιήσεις μικρομεσαίων αγροτών

Διαμαρτυρία σε ημερίδα που διοργάνωσε ο ΕΛΓΑ στο Επιμελητήριο Ηλείας, παρουσία του προέδρου του Οργανισμού, Θ. Κουρεμπέ, οργάνωσε στον Πύργο η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας, δίνοντας συνέχεια στους αγώνες της μικρομεσαίας αγροτιάς, στη βάση και των κατευθύνσεων της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων. Για το αμέσως επόμενο διάστημα η ΟΑΣΗ προγραμματίζει συλλαλητήριο στον Πύργο, με κεντρικά ζητήματα την αλλαγή κανονισμού του ΕΛΓΑ, τα προβλήματα που δημιουργούν οι δασικοί χάρτες κ.ά.

Στο μεταξύ, την εξασφάλιση ολοκληρωμένου προγράμματος δακοκτονίας απαίτησαν μικρομεσαίοι αγρότες, στην παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, με πρωτοβουλία της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού, αντιδρώντας στη μείωση των κονδυλίων για το σχετικό πρόγραμμα, που είτε θα τους αναγκάσει να καλύψουν οι ίδιοι ένα κόστος, ή να υποστούν ζημιά στις καλλιέργειες.

Τέλος, το πρόγραμμα δράσης του αγωνιστικού εορτασμού της 107ης επετείου του Κιλελέρ, την Κυριακή 19 Μάρτη, ανακοίνωσε το ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου «Μπακόπουλος - Ντρίνιας». Ξεχωρίζουν η οργάνωση αγροτικού συλλαλητηρίου με αιχμή τους δασικούς χάρτες, την Πέμπτη 16 Μάρτη, στις 11 π.μ., στην πλατεία Λαύρας, και η συμμετοχή στον αγωνιστικό γιορτασμό του Κιλελέρ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ