Σάββατο 18 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτική εξόρμηση για το 20ό Συνέδριο του Κόμματος

Συνεχίζονται σήμερα και τις επόμενες μέρες οι εκδηλώσεις της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, με σύνθημα «Συζητάμε, προχωράμε, ισχυροποιούμε το ΚΚΕ!» και με επίκεντρο τις Θέσεις της ΚΕ για το 20ό Συνέδριο του Κόμματος. Πιο συγκεκριμένα:

  • Σήμερα, Σάββατο:

-- Στις 6 μ.μ., στον Πειραιά (Γ' - Δ' Διαμέρισμα), στο Δ1 ΚΑΠΗ Καμινίων (οδός Λευκωσίας και Νάξου), θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στην Καισαριανή, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καισαριανής, θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Κυψέλη, στο Πολιτιστικό Κέντρο (Καλογερά 18), θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 6 μ.μ., στο Φάληρο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Βαρβάρας, θα μιλήσει η Εφη Χαλιού, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στην Πεύκη, στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Πεύκης, θα μιλήσει ο Θάνος Πολύδωρος, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Βόρειου Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

  • Αύριο, Κυριακή:

-- Στις 6 μ.μ., οι ΚΟ 5ου Διαμερίσματος Αθήνας καλούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας (Ταϋγέτου 60). Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στου Ζωγράφου, στο Πνευματικό Κέντρο (Ανακρέοντος 60), θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., οι ΚΟ Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Καθαριστριών καλούν στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής. Θα μιλήσει ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Ιλιον, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου (Κάλχου 48-50), θα μιλήσει ο Σήφης Κωτσαντής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στο Μπραχάμι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής και της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., οι ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Δυτικών Συνοικιών καλούν στο Θέατρο «Ξυλοτεχνία» Περιστερίου. Θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., η ΚΟ Κέντρου Αγ. Τριάδας Περιστερίου καλεί στην αίθουσα του Παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων (Θεοφράστου & Σαράντα Εκκλησιών). Θα μιλήσει η Σπυρέττα Παναγή, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 10.30 π.μ., οι ΚΟΒ Εκπαιδευτικών του Πειραιά καλούν στα γραφεία της ΚΟΠ. Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., στο Μαρκόπουλο, στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκοπούλου, επί της λεωφόρου Πόρτο Ράφτη (37ο χλμ. στον κόμβο του «Γέγου»). Θα μιλήσει ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στην Παιανία, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Παιανίας, θα μιλήσει ο Βάλσαμος Συρίγος.

-- Στις 5.30 μ.μ., στη Ραφήνα, στα γραφεία της ΚΟΒ, θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., στο Μαραθώνα, στα γραφεία της ΚΟΒ Ν. Μάκρης, θα μιλήσει ο Χρήστος Τσαλαπατάνης, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής του ΚΚΕ.

-- Στις 10.30 π.μ., στη Σαλαμίνα, στο Εργατικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Γιώργος Καλαμαράς, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., οι ΚΟΒ Εμποροϋπαλλήλων - Επισιτισμού Πειραιά καλούν στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21). Θα μιλήσει η Κάτια Κρόκου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

  • Τη Δευτέρα 20 Φλεβάρη:

-- Στις 5.30 μ.μ., η ΤΟ Επισιτισμού καλεί στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Λόφο Περιστερίου, στην ταβέρνα «Απτάλικο» (Π. Καβάλας 165), θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην Κηπούπολη Περιστερίου, στο καφενείο «Μουριά» (Αίγλης & Εγνατίας), θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στους Αγ. Αναργύρους, στο 2ο ΚΑΠΗ (Πλαπούτα & Κωνσταντινουπόλεως), θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟ Οικοδόμων Χαλανδρίου καλεί στα γραφεία της ΚΟΒ. Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στη Γλυφάδα, στο Α' ΚΑΠΗ, θα μιλήσει ο Σπύρος Μπότσης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

Στην Κεντρική Μακεδονία
  • Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη της ΤΟ ΕΒΕ, στα γραφεία των Συνταξιούχων του ΟΑΕΕ (Εγνατίας 6, 1ος όροφος), θα μιλήσει η Αθανασία Χατζή, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη της ΚΟΒ Θερμαϊκού, στα γραφεία στην Περαία, θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

  • Αύριο, Κυριακή:

-- Στις 10.30 π.μ., σε σύσκεψη της ΚΟΒ Ανω Τούμπας, στα γραφεία της, θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο καφέ «εν Αρχή Οινολόγος» στα Λαδάδικα, σε σύσκεψη μεταπτυχιακών φοιτητών και ερευνητών θα μιλήσει ο Σωτήρης Σκαπέρας, Γραμματέας της ΤΕ ΑΕΙ - ΤΕΙ.

-- Στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση της ΚΟΒ Σίνδου, στο Πολιτιστικό Κέντρου Δήμου Δέλτα (Σίνδος), θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής.

  • Τη Δευτέρα 20 Φλεβάρη:

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη της ΚΟΒ Κυμίνων, στα γραφεία της θα μιλήσει ο Βασίλης Ρέβας, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

  • Την Πέμπτη 23 Φλεβάρη:

-- Στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση της ΤΟ Βιομηχανίας θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ