Κυριακή 12 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΠΑΤΡΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ο λαός της Πάτρας να υπερασπιστεί το έργο της δημοτικής αρχής

Κάλεσμα στο λαό της Πάτρας να ακυρώσει στην πράξη τη δίωξη του δημάρχου της πόλης, Κώστα Πελετίδη, απευθύνει η ΤΕ Πάτρας του ΚΚΕ.

Οπως σημειώνει στη σχετική ανακοίνωση, «η ΤΕ Πάτρας του ΚΚΕ, απέναντι σε αυτή τη δίωξη, καλεί το λαό της πόλης, κάθε έναν που διατηρεί και τις επιμέρους επιφυλάξεις του, να σκεφτεί τι είναι αυτό που ενοχλεί, ποιοι και γιατί επιδιώκουν τη δίωξη της δημοτικής αρχής. Απευθύνει ταυτόχρονα κάλεσμα στους εργαζόμενους της πόλης, στα λαϊκά στρώματα, με την κινητοποίησή τους την ημέρα της δίκης του δημάρχου, αλλά και καθημερινά, με την πάλη τους, να ακυρώσουν στην πράξη, να πάρουν πίσω τη δίωξη, για τη θέση αρχής που κρατά η δημοτική αρχή, να απομονωθεί η Χρυσή Αυγή, κάθε φασιστικό μόρφωμα και τσιράκι του συστήματος. Να μπει ταυτόχρονα μπλόκο στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση, να διεκδικήσουμε, με όπλο μας την κοινωνική συμμαχία και στόχο την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, τη ζωή που μας αξίζει, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας».

Υπενθυμίζει ότι ο δήμαρχος δικάζεται γιατί, υλοποιώντας ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμος δεν διευκολύνει τη δράση των δολοφόνων - ναζιστών της Χρυσής Αυγής για να προπαγανδίσουν τις φασιστικές τους αντιλήψεις, δεν τους παραχώρησε χώρους στις βουλευτικές εκλογές του 2015, για να στάξουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ