Πέμπτη 22 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Στην Πυλαία το ενδιαφέρον

Η αναμέτρηση με φόντο την τρίτη θέση της βαθμολογίας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παμβοχαϊκού ξεχωρίζει στο σημερινό κυρίως μέρος της εμβόλιμης 11ης αγωνιστικής στη Volleyleague. Το αποτέλεσμα του αγώνα αναμένεται να καθορίσει από δω και πέρα τον κάτοχο της τρίτης θέσης, στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα του Βραχατίου με 21 βαθμούς, ενώ ακολουθεί ο «Δικέφαλος» στην τέταρτη θέση έχοντας 20 β. Την ίδια ώρα, τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα και μάλιστα αήττητος πήρε χτες ο Ολυμπιακός καθώς επικράτησε στο κλειστό του Ρέντη του Κύζικου με 3-0 σετ στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής.

Στα αξιοσημείωτα και η κόντρα του Παναθηναϊκού με τον ανεβασμένο ψυχολογικά μετά την καλή εμφάνιση (παρά την ήττα με 3-2) Φοίνικα Σύρου. Το δικό του ενδιαφέρον έχει το αυριανό ντέρμπι του Εβρου μεταξύ Εθνικού Αλεξανδρούπολης - Ορεστιάδας που θα κλείσει την αυλαία της αγωνιστικής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Παναθηναϊκός - Φοίνικας Σύρου (Πανελληνίου 18.00), Κηφισιά - Ηρακλής (Ζηρίνειο 18.30), Ηρακλής Χαλκίδας - Παναχαϊκή (Χαλκίδας 19.00), ΠΑΟΚ - Παμβοχαϊκός (Πυλαία 19.00 Νovasports 3). Αύριο: Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ορεστιάδα (20.00).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ