Τετάρτη 21 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Να πλησιάσει στα ψηλά

Ενα δύσκολο τεστ στην προσπάθειά του να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας περιμένει σήμερα τον Παναθηναϊκό, που για τη 13η αγωνιστική θα κοντραριστεί με την Αρμάνι στο Μιλάνο (21.00 ΕΡΤ 2). Από την πλευρά της η ελληνική ομάδα προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Φενερμπαχτσέ στο ΟΑΚΑ και μετρώντας ήδη δύο νικηφόρα επιτυχημένα αποτελέσματα (είχε προηγηθεί και η αντίστοιχη επί της Γαλατασαράι) θέλει σήμερα να... τριτώσει το καλό. Με καλή ψυχολογία οι «πράσινοι» στοχεύουν να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους μακριά από την έδρα τους μέχρι τώρα, που θα τους δώσει μεγαλύτερη ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί στη διοργάνωση τις επόμενες τρεις βδομάδες. Ωστόσο, στην άλλη πλευρά η αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα καθοριστική και για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μετρώντας μέχρι τώρα 8 ήττες έχουν κατρακυλήσει στα τελευταία σκαλιά της βαθμολογίας και ψάχνουν μια ευκαιρία για βαθμολογική και ψυχολογική ανάκαμψη.

Μιλώντας για το παιχνίδι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, επισήμανε πως περιμένει να διεξαχθεί ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς, όπως είπε, η Αρμάνι δεν έχει περιθώρια περαιτέρω απωλειών. Ωστόσο, δήλωσε αισιόδοξος για την ομάδα του καθώς, όπως είπε, είναι έτοιμη να διεκδικήσει τη σημαντική νίκη. Στο «τριφύλλι» πλην του τραυματία Τζέιμς δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα απουσιών.

  • Χτες το βράδυ αναμενόταν στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθούν τα τυπικά της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τη σημερινή αντίπαλό του, Αρμάνι, για έξι μήνες.
  • Τα εγχώρια ντέρμπι της Μπασκόνια με την Μπαρτσελόνα (21.30 Νovasports 5) και της Φενερμπαχτσέ με την Νταρουσάφακα (19.45 Novasports 4) ξεχωρίζουν στο υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα. Επίσης, η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα υποδεχθεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21.00 Novasports 2).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ