Τετάρτη 21 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Την ... βούλιαξε στον Πειραιά

Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε χτες να επικρατήσει της γαλλικής Νις στον Πειραιά με 15-2 για την 3η αγωνιστική του ομίλου του στο Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών. Με αυτό το αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούνται στο ρετιρέ της βαθμολογίας έχοντας μέχρι τώρα απολογισμό δύο νίκες και μία ισοπαλία. Η ελληνική ομάδα κυριάρχησε εξ αρχής στο παιχνίδι σβήνοντας τις όποιες ελπίδες είχε η Νις για τυχόν θετικό αποτέλεσμα. Με αποτελεσματική άμυνα και χαρακτηριστική ευστοχία στην επίθεση, καταφέρνοντας να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα του παίκτη παραπάνω (4/5), ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 9-0 στο ημίχρονο τελειώνοντας ουσιαστικά εκεί τον αγώνα. Πλέον, όσον αφορά τα δρώμενα της 3ης αγωνιστικής, στον Ολυμπιακό θα περίμεναν το αποτέλεσμα της χτεσινοβραδινής αναμέτρησης μεταξύ της μέχρι τώρα συγκατοίκου τους στο ρετιρέ Ζολνόκι με την Μπρέσια προκειμένου να δουν εάν πλέον θα βρίσκονται μόνοι στην κορυφή του ομίλου.

Οκτάλεπτα: 5-0, 4-0, 1-1, 5-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Κολόμβος 3, Μουρίκης 3, Φουντούλης 3, Γενηδουνιάς 2, Δελακάς 1, Εσπανιόλ 1, Ντόσκας 1, Γιάνοβιτς 1.

ΝΙΣ: Μονερέ 1, Ιζντίνσκι 1.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ: Ντέρμπι ...δεύτερης θέσης

Το ντέρμπι των δύο συγκάτοικων στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μεταξύ Βουλιαγμένης - Εθνικού ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της σημερινής εμβόλιμης 8ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών. Στα αξιοσημείωτα και ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ουραγό ΝΟ Πατρών, που είναι ο δεύτερος για τους πρωτοπόρους σε λιγότερο από 24 ώρες μετά τη χτεσινή ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Νις. Το πρόγραμμα: Βουλιαγμένη - Εθνικός (16.00 Λαιμός), Ολυμπιακός - ΝΟ Πατρών (16.00 Πειραιάς), Καλαμάκι - Χίος (16.00 Καλαμάκι), Γλυφάδα - Υδραϊκός (18.30 Γλυφάδα), Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (20.00 Γλυφάδα), Πανιώνιος - Π. Φάληρο (20.30 Ν. Σμύρνης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ