Τετάρτη 21 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Με αγάπη... Μάγια Μελάγια»

Το έργο «Με αγάπη... Μάγια Μελάγια» του Γιώργου Βασιλειάδη, που ανεβαίνει στο «Αλτερα Παρς» (Μεγ. Αλεξάνδρου 123, Μετρό Κεραμεικός, τηλ: 210.3410.011), μας ταξιδεύει στην πολυτάραχη ζωή της θρυλικής αυτής τραγουδίστριας. Από τα φτωχικά παιδικά της χρόνια και το ντεμπούτο της στην Οαση μέχρι την καταξίωση, τις λαμπερές πρεμιέρες, τις μεγάλες πίστες, τα αμέτρητα σουξέ της, τους μεγάλους της έρωτες, τα χρόνια στην Αμερική, τις περιπέτειες της υγείας της και το άδοξο φινάλε της. Μια ζωή στο κόκκινο.

Η Μίνα Χειμώνα ερμηνεύει την Μάγια Μελάγια σε αυτόν τον χειμαρρώδη μονόλογο πλημμυρισμένο από τα τραγούδια της. Μεγάλες επιτυχίες με την υπογραφή των Μουζάκη, Μωράκη, Χιώτη, Σουγιούλ. Η Μίνα Χειμώνα αλωνίζει τη σκηνή, τραγουδά, θυμάται, σκάει στα γέλια, βουρκώνει, λυγίζει, ξαναστέκεται στα πόδια της. Μια μουσικοθεατρική παράσταση πλήρης συναισθημάτων που ζωντανεύει τον μύθο μίας γυναίκας, που το όνομά της γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού μεταπολεμικού τραγουδιού.

Δραματουργική επεξεργασία - Σκηνοθετική επιμέλεια: Δημήτρης Χαλιώτης. Πιάνο / ακορντεόν: Νίκος Πλάτανος. Κάθε Τετάρτη στις 8.15 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ