Πέμπτη 15 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εξω οι φασίστες από το Περιστέρι

Ανακοίνωση από την ΤΟ Περιστερίου του ΚΚΕ

Τις εργατογειτονιές της Δυτικής Αθήνας, και πιο συγκεκριμένα του Περιστερίου, διάλεξαν οι φασίστες της εγκληματικής Χρυσής Αυγής για να χύσουν το ρατσιστικό, ξενοφοβικό τους δηλητήριο. Τα τσιράκια των βιομηχάνων και των εφοπλιστών, εκτός από την εμφάνισή τους με τον αρχηγό τους τη Δευτέρα 12/12, ξαναεμφανίστηκαν χτες για να λερώσουν τους δρόμους με τα εμετικά συνθήματά τους.

Η ΤΟ Περιστερίου του ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή της, καταγγέλλει την προκλητική παρουσία των ναζί στην περιοχή, καλώντας την εργατική τάξη να ορθώσει το ανάστημά της κόντρα στους ναζί, «τα μαντρόσκυλα των αφεντικών, που παλεύουν για τη διαιώνιση του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος». Καλεί, επίσης, το λαό να καταδικάσει κάθε προσπάθεια ξεπλύματος των φασιστών, δημιουργίας κλίματος ανοχής και συνύπαρξης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, όπως κάνει με τους εναγκαλισμούς μαζί τους στο Καστελόριζο και τις δηλώσεις για δυνατότητα σύγκλισης με μία πιο σοβαρή δήθεν Χρυσή Αυγή.

«Η οργανωμένη πάλη της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων θα τσακίσει τους φασίστες σε κάθε γειτονιά και χώρο δουλειάς», καταλήγει η ΤΟ Περιστερίου του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ