Τετάρτη 14 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Πολύμορφες εκδηλώσεις της ΚΝΕ

-- «Προχώρα μπροστά, άλλαξε τον κόσμο!» είναι το σύνθημα του πενθήμερου πολιτικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Χαλκίδας της ΚΝΕ, έως και την Παρασκευή 16 Δεκέμβρη, στο χώρο του ΤΕΙ στα Ψαχνά όπου και λειτουργεί έκθεση βιβλίου στο ισόγειο του ΤΕΙ, από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. Στο πλαίσιο αυτό γίνονται: Σήμερα Τετάρτη, στις 2 μ.μ., στο μικρό αμφιθέατρο του ΤΕΙ, πολιτική συγκέντρωση με θέμα «Με το ΚΚΕ μπροστά βγαίνουμε στην αντεπίθεση για τις σύγχρονες ανάγκες μας». Ομιλητής: Μάκης Μακρής, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Εύβοιας του ΚΚΕ. Αύριο Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ, κινηματογραφική προβολή.

-- Ολοκληρώνεται ο κύκλος εκδηλώσεων που διοργάνωσαν οι Τομεακές Οργανώσεις ΑΕΙ και ΤΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ, με αφορμή την έκδοση που επιμελήθηκε η Ιδεολογική Επιτροπή του ΚΣ της ΚΝΕ σε συνεργασία με το Τμήμα Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ, με τίτλο «Ξεκίνα! Πρέπει όλα να τα ξέρεις! Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία!». Σήμερα Τετάρτη, 13.00, στο Αμφιθέατρο ΑΠΜ4 του Πανεπιστημίου Πατρών γίνεται εκδήλωση με τον τίτλο της έκδοσης, με ομιλήτρια την Κέλλυ Παπαϊωάννου, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από καθηγητές. Θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου. Εκθεση βιβλίου λειτουργεί και στο ΤΕΙ Πατρών μέχρι και την Παρασκευή 16 Δεκέμβρη.

-- Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της ΚΝΕ στην Καλαμάτα, στον πολυχώρο δημιουργίας «Μικρόβιο - Γιώργος Βουβαλέας». Από 18 έως 20 Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί έκθεση βιβλίου και μπαζάρ δώρων χειροτεχνίας από την ομάδα ντεκουπάζ του πολυχώρου. Την Παρασκευή, 23 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ., είναι προγραμματισμένο μουσικό και ποιητικό αφιέρωμα, με τίτλο «ο πόλεμός τους σκοτώνει ό,τι άφησε όρθιο η ειρήνη τους». Την Τετάρτη, 28 Δεκέμβρη, στις 5 μ.μ. θα γίνει γιορτινό φεστιβάλ για τους μικρούς φίλους της ΚΝΕ.

-- Για την Παρασκευή, 23 Δεκέμβρη έχει προγραμματιστεί το 7ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Αθήνα για τα παιδιά, που θα γίνει στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό. Το πρόγραμμά του θα αρχίσει στις 5 μ.μ. και θα περιλαμβάνει: Γιορτινό εργαστήρι χειροτεχνίας και facepainting. Διαδραστικό παιχνίδι «Καλικαντζαρο...περιπέτειες»! Παράσταση κουκλοθέατρου με τίτλο «Πινόκιο!» από τον θίασο ΚΟΥ-ΚΛΟ Θέατρο Κρήτης, με την τεχνική blacklight. Μουσικοκινητικά παιχνίδια και πάρτι.

Η αντίστοιχη γιορτή για τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη θα γίνει στις 30 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ