Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΑΤΡΑΣ
Απάντηση στα έωλα επιχειρήματα της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στον Γιάννη Γκόβα, εκπρόσωπο της παράταξης ΡΑΠ «Πάτρα Ανθρώπινη πόλη» στο ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης - Αποχέτευσης Πάτρας, έδωσε χτες ο πρόεδρος της Επιχείρησης, Ανδρέας Παπανικήτας. Σημειώνεται πως ο Γ. Γκόβας, με άρθρο του στον Τύπο της Πάτρας, στέκεται στις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού στην ΔΕΥΑΠ και ρίχνει τις ευθύνες στη Διοίκηση της Επιχείρησης.

Η ανακοίνωση - απάντηση του Α. Παπανικήτα έχει ως εξής:

«Ο εκπρόσωπος της φιλοκυβερνητικής παράταξης ΡΑΠ στο ΔΣ της ΔΕΥΑΠ στο άρθρο του που δημοσιεύτηκε στον τοπικό Υύπο, "ανακάλυψε" τις πταίει για τις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού στη ΔΕΥΑΠ. Δεν είναι η ασκούμενη πολιτική της σημερινής κυβέρνησης, όπως και της προηγούμενης. Αυτός που φταίει είναι η δημοτική αρχή που δεν υλοποιεί τους μνημονιακούς νόμους και τα περιθώρια που δίνουν για προσλήψεις!!!

Αναγνωρίζουμε στον εκπρόσωπο της ΡΑΠ, όπως και στην κυβέρνηση που στηρίζει, ότι γνωρίζουν καλά την τέχνη της πολιτικής παραπλάνησης ή εξαπάτησης, για να κρύψουν από το λαό ότι στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική του 3ου μνημονίου, της ΕΕ, του κεφαλαίου. Είναι αυτή η πολιτική που έχει μετατρέψει το νερό σε εμπόρευμα και τις ΔΕΥΑ σε ανώνυμες εταιρείες. Γι' αυτό και η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με την πρόσφατη ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση) προσθέτει και άλλο κρίκο στην εμπορευματοποίηση του νερού, με την επιβολή πρόσθετου τέλους, δηλαδή φόρο, στο λαό, τον "περιβαλλοντικό".

Τέλος, όσον αφορά την επιλογή στελεχών στη διοικητική υπηρεσία της ΔΕΥΑΠ, δεν έχουμε ακολουθήσει ως δημοτική αρχή την πεπατημένη των "αναθέσεων", όπως οι προηγούμενες δημοτικές αρχές. Οσοι έχουν θέσεις προϊσταμένων σε τομείς, είναι με βάση τα τυπικά τους προσόντα (σπουδές, χρόνος υπηρεσίας). Τι να κάνουμε, ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Αυτή η δημοτική αρχή έχει κάνει επιλογή και πορεύεται με γνώμονα την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών, γι' αυτό και είναι απέναντι στην ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική και όσους την υπηρετούν».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δημόσιος Φορέας Διαχείρισης του Φράγματος που θα παρέχει δωρεάν καθαρό νερό(2019-08-28 00:00:00.0)
Διεκδίκηση προσλήψεων από το Δήμο Πάτρας(2017-01-28 00:00:00.0)
Εκοψαν και πάλι το νερό σε άνεργο!(2010-09-03 00:00:00.0)
Σε ιδιώτες η καθαριότητα πλατειών(2001-04-12 00:00:00.0)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΑΤΡΑΣ (ΔΕΥΑΠ)(2000-01-30 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ