Τρίτη 7 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δεν έλειψε η έκπληξη

Νωρίς - νωρίς άρχισαν οι εκπλήξεις στο Κύπελλο Ελλάδας. Αν και διεξήχθη μόλις η πρώτη αγωνιστική, η νίκη της Προοδευτικής επί του Αρη με 1-0 για τον 7ο όμιλο ήταν το πιο σημαντικό γεγονός της πρεμιέρας. Από την άλλη, οι υπόλοιπες ομάδες της Εθνικής Κατηγορίας πέρασαν ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο.

Στο Κορυδαλλό, ένα γκολ του Παγιαζίντ στο 4' από εκτέλεση φάουλ ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους να ξεκινήσουν νικηφόρα τις επίσημες εμφανίσεις για τη νέα χρονιά. Σύμμαχος αυτής της προσπάθειας ήταν και ο Κόης, ο τερματοφύλακας των «βυσσινί», που εξουδετέρωσε όλους τους κινδύνους από την εστία του. Για την ήττα αυτή, ο Μισέλ τόνισε πως ό,τι έγινε έγινε και πως πρέπει να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα.

Από την άλλη, ΠΑΟΚ και Ηρακλής πέρασαν αναίμακτα από Βόλο και Γιάννενα αντίστοιχα. Ο κυπελλούχος Ελλάδας για τον 8ο όμιλο, χωρίς να πιεστεί στο β' μέρος επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου με 2-1. Τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Οκκάς (34') και Καφές (44'), ενώ για τους «ερυθρόλευκους» μείωσε στο 81' ο Μάντα. Επίσης, ο Ηρακλής δε δυσκολεύτηκε να νικήσει με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννενα με τέρματα του Φοφόνκα (20' και 61') για τον 9ο Ομιλο.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει η ισοπαλία των Απόλλωνα με τον Εθνικό Αστέρα (0-0) και του Πατραϊκού με το Μαρκό (1-1). Σημαντικές νίκες όμως πέτυχαν ο Φωστήρας απέναντι στον Εθνικό (2-1), ο Αγιος Νικόλαος επί της Λάρισας (3-1), αλλά και η Κασσάνδρα που συνέτριψε το Λεωνίδιο με 4-1.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Κέρκυρα - Καβάλα 2-1, Χανιά - Παναιτωλικός 0-0, Ακράτητος - Τρίκαλα 1-0 και Απόλλων Κρύας Βρύσης - Κιλκισιακός 0-3.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ