Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις - εκδηλώσεις Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σειρά συγκεντρώσεων και άλλων εκδηλώσεων πραγματοποιούν και αυτήν τη βδομάδα Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα:

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 8.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής Λέσβου θα μιλήσει ο βουλευτής του Κόμματος Σταύρος Τάσσος.

Την Παρασκευή 26/8

-- Στις 8.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στην πλατεία του χωριού Αγρα θα μιλήσει ο Σταύρος Τάσσος.

-- Σε εκδήλωση της ΚΟ Καστοριάς στο Νεστόριο (κάτω πλατεία), στις 7.30 μ.μ., για τις πολιτικές εξελίξεις, θα μιλήσει ο Γιώργος Τίγκας, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Η ΚΟΒ Πικρολίμνης Κιλκίς του ΚΚΕ διοργανώνει ποντιακό γλέντι στην ταβέρνα «Γεύσεις και Νότες» στο Παλιό Αγιονέρι, στις 8.30 μ.μ.

Το Σάββατο 27/8

-- Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους εκτελεσθέντες αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης (ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ) και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας διοργανώνουν η ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ και το Παράρτημα Ποντοκώμης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, στις 11 π.μ., στο μνημείο των πεσόντων στην Ποντοκώμη. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Κώστας Χατζηδαμιανός, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Σε συγκέντρωση στο Βελβεντό, στο «Σκεπασμένο» Αγίας Τριάδας, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει η Ειρήνη Γκαμπράνη, μέλος της ΤΕ Υπαίθρου Κοζάνης του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 28/8

-- Η ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τον ΔΣΕ στο Χάνι του Κουλουρά (διασταύρωση Αγίου Ιωάννη - Πλατάνου) στις 11 π.μ., με ομιλητή τον Ν. Κουτουμάνο, Γραμματέα της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Θα γίνουν αποκαλυπτήρια μνημείου προς τιμήν των Ιωάννη Αρχοντα (Τασόγιαννη) και Ιωάννη Σαγκά (Νικηταρά) και των άλλων μαχητών του ΔΣΕ στην περιοχή. Θα ακολουθήσει γλέντι στο χάνι του Κοπανίτσα. Την ίδια μέρα, στις 10.30 π.μ., θα γίνουν αποκαλυπτήρια τιμητικής πλάκας στο χώρο όπου δολοφονήθηκε ο Ι. Αρχοντας στα Σιώματα. Λεωφορείο αναχωρεί στις 7.30 π.μ. από τη Μεγαλόπολη και στις 8.30 π.μ. από την Τρίπολη (πλ. Κολοκοτρώνη).

-- Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους πεσόντες ΕΛΑΣίτες στη μάχη του Τσαλ Νταγ (29/7/44) διοργανώνουν η Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ, το αντίστοιχο Συμβούλιο Περιοχής της ΚΝΕ και τα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, στις 11 π.μ., στον Πλαταμώνα (Ολατζάκ) Καβάλας. Λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 9 π.μ. από το Δημοτικό Κήπο Καβάλας. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Χρήστος Λαρίσης, Γραμματέας του ΣΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Μπάμπης Φωτιάδης, μέλος του ΔΣ της ΕΕ της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Θα ακολουθήσει γλέντι με αντάρτικα και λαϊκά τραγούδια.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ