Σάββατο 20 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ
Σε τέσσερα αγωνίσματα κλείνει η αυλαία

Κόντρα στην Ουγγαρία σήμερα η εθνική Ανδρών θα διεκδικήσει την 5η θέση στο τουρνουά του πόλο

Eurokinissi

Κόντρα στην Ουγγαρία σήμερα η εθνική Ανδρών θα διεκδικήσει την 5η θέση στο τουρνουά του πόλο
Παρουσία σε τέσσερα αθλήματα περιλαμβάνει η ελληνική συμμετοχή στο τελευταίο διήμερο, σήμερα και αύριο, Κυριακή, των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Συγκεκριμένα, το ενδιαφέρον μοιράζεται στο πόλο, τη ρυθμική γυμναστική όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα και το μαραθώνιο με την ορεινή ποδηλασία στο αυριανό πρόγραμμα, που θα κλείσει και την αυλαία της αγωνιστικής δράσης.

Στο πόλο σήμερα το βράδυ, η εθνική ανδρών θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία στον αγώνα κατάταξης, με σκοπό την 5η θέση της διοργάνωσης ως ελάχιστη δυνατή διάκριση για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Η ελληνική ομάδα, που αποκλείστηκε απ' την τετράδα χάνοντας απ' την Ιταλία στα προημιτελικά, επικράτησε της Ισπανίας με 9-7 στον πρώτο αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-8 και σήμερα κόντρα στους Μαγυάρους θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-6.

Στη ρυθμική γυμναστική έρχεται η ώρα του ανσάμπλ, με τη γυναικεία ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τις Σταυρούλα Σαμαρά - Ελένη Δόικα - Μιχαέλα Μεταλλίδου - Ιωάννα Αναγνωστοπούλου - Ζωή Κοντογιάννη να ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών του ομαδικού. Στόχος της εθνικής η πρόκριση στον αυριανό τελικό του αγωνίσματος.

Οι Χριστόφορος Μερούσης και Mιχάλης Καλομοίρης με τη συμμετοχή τους στον αυριανό μαραθώνιο ανδρών κλείνουν τις ελληνικές συμμετοχές στο στίβο.

Επίσης, στο αυριανό πρόγραμμα υπάρχει και η συμμετοχή του Δημήτρη Αντωνιάδη στην ορεινή ποδηλασία.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ