Τρίτη 2 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις - εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Μια σειρά συγκεντρώσεων και εκδηλώσεων θα γίνουν τις επόμενες μέρες από τις Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα:

Αύριο, Τετάρτη

-- Η ΚΟ Ηρακλείου πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση στην πλ. Ατσαλένιου, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Βαγγέλη Σοφίου, μέλος του ΤΓ Ηρακλείου του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Νότιας Πόλης Ζακύνθου διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Ο Εμφύλιος πόλεμος στην Πελοπόννησο» του Α. Καμαρινού, στο Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου, στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Τάσος Μπουρσαλίδης, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 5/8

-- Στις 9.30 μ.μ., σε πολιτική συγκέντρωση της ΚΟ Καρύστου, στην παραλία Καρύστου, θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Αν. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Αγιάσου του ΚΚΕ, διοργανώνει λαϊκό γλέντι, στις 9 μ.μ., στην πλατεία αγοράς της Αγιάσου.

Την Κυριακή 7/8

-- Η ΚΟΒ Αγιάσου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους αντάρτες του Δημοκρατικού Στρατού Λέσβου: Αγρίτη Βασίλη του Νικολάου από την Αγιάσο και Καλαγάνη Γρηγόρη του Θεόπιστου από τα Βασιλικά, στις 11 π.μ., στο Αμπελικό. Ο δρόμος που οδηγεί στη συγκεκριμένη περιοχή είναι από τη Μεγάλη Λίμνη προς Αμπελικό και στα έξι (6) χιλιόμετρα, μετά το χωριό, είναι ο χώρος της εκδήλωσης. Θα υπάρχει ειδική σήμανση.

-- Η ΚΟΒ Μανταμάδου Λέσβου του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει λαϊκό γλέντι, στις 9 το βράδυ, στο εξοχικό Χιωτέλλη.

-- Η ΤΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ και το παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση στα Ανώγεια για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Αρμί. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους Ανωγειανούς αγωνιστές. Θα μιλήσει ο Αλέκος Μαρινάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσικό κρητικό πρόγραμμα.

Την Τρίτη 9/8

-- Οι ΚΟΒ Ζαχάρως και Αρχαίας Ολυμπίας του ΚΚΕ διοργανώνουν πολιτική εκδήλωση για τη μάχη της Ανδρίτσαινας και το Λαϊκό Γυμνάσιο Ανδρίτσαινας, στην κεντρική πλατεία της Ανδρίτσαινας, στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κάγκουρας, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 10/8

-- Οι ΚΟ Αργένου, Κάπης και Κλειούς Λέσβου διοργανώνουν λαϊκό γλέντι στις 9 μ.μ., στην πλατεία της Αργένου.

-- Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αστακού, στις 20.30, η ΚΟΒ Αστακού διοργανώνει εκδήλωση για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στον Βασίλη Τσέλιο (Γεροδήμο), καθώς και στους αδελφούς Κομπλίτση Νίκο (Χελμός), Σπύρο (Νικίας), Χριστόφορο, που ήταν από τους πρώτους ένοπλους καταδιωκόμενους αγωνιστές στις αρχές του 1946 στο νομό, και έπαιξαν, στη συνέχεια, αποφασιστικό ρόλο για τη δημιουργία του ΔΣΕ στη Δυτική Στερεά Ελλάδα.

Θα μιλήσει ο Γιάννης Ποσοτίδης, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 20/8

-- Η ΚΟΒ Λ. Θερμής Λέσβου, διοργανώνει λαϊκό γλέντι στις 9 μ.μ., στην αγορά της Λ. Θερμής.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ