Σάββατο 16 Ιούλη 2016 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ

Τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της Ουκρανίας ανέλαβε ο Αντρέι Σεφτσένκο, όπως ανακοινώθηκε χτες από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας. Ο 40χρονος λέει το «καλημέρα» στην προπονητική του καριέρα από τα «βαθιά» και αναμένεται να παραμείνει για δύο χρόνια στη θέση αυτή, με προοπτική ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια. Τονίζεται πως η Ουκρανία έχει να αντιμετωπίσει στο «ταξίδι» προς το Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία τις Κροατία, Ισλανδία, Τουρκία, Φινλανδία και Κόσοβο.

Από το «καλωσήρθες» στο «αντίο». Από την πρόσληψη του Σεφτσένκο, στην απόλυση του Μαρκ Βίλμοτς από την τεχνική ηγεσία του Βελγίου. Ο 47χρονος τεχνικός ενημερώθηκε πως λύνεται άμεσα το συμβόλαιο που είχε με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (αν και ολοκληρωνόταν το 2018). Αιτία η αποτυχία της ομάδας να φτάσει ψηλότερα από τον προημιτελικό του EURO. Είχε προηγηθεί και η ήττα - αποκλεισμός, πάλι στα προημιτελικά, του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Σημειώνεται πως το Βέλγιο είναι ένας από τους αντιπάλους της Εθνικής μας ομάδας στον όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ.

Τέλος, η Γιουβέντους θέλει να καλύψει το κενό που άφησε η μετακίνηση του Μοράτα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ετσι, προχτές κατέθεσε πρόταση ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ στη Νάπολι για την απόκτηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν συν τον Ρομπέρτο Περέιρα. Η μετεγγραφή μάλλον θα ολοκληρωθεί αισίως για τους πρωταθλητές, καθώς ο Αργεντίνος δε φαίνεται πρόθυμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Νάπολι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ