Σάββατο 16 Ιούλη 2016 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Στα «ερυθρόλευκα» ντύθηκε τελικά ο Αμερικανός γκαρντ Ερικ Γκριν, καθώς τόσο η βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού όσο και η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής ομάδας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ήταν αρκετά ώστε να πει το «ναι». Με την ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε τη συμφωνία και ο 25χρονος - με προϋπηρεσία στο ΝΒΑ - θα αγωνίζεται στο «λιμάνι» έως το 2018.

  • Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι, σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ, ο καλύτερος νέος παίκτης της σεζόν στη Basket League. Δεύτερος στην ψηφοφορία ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος του Παναθηναϊκού.
  • Στην Αρμάνι θα συνεχίσει ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Ο (πρώην πλέον) σέντερ του Παναθηναϊκού ήθελε να ξεκαθαρίσει το πού θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου θα δώσει το «παρών» με την Εθνική Σερβίας.
  • Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του Ρεθύμνου ο τεχνικός Κώστας Φλεβαράκης. Πριν προλάβει να πραγματοποιήσει το πρώτο επίσημο κοουτσάρισμα, η ομάδα της Κρήτης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους.
  • Αθήνα ή Κάουνας; Αυτό απομένει να επιλέξει ο Καναδός γκαρντ Κέβιν Πάνγκος, που έχει στα χέρια του προτάσεις από Παναθηναϊκό και Ζαλγκίρις.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ