Τετάρτη 13 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Δραστηριότητες σωματείων και φορέων
  • Εργατικό Φεστιβάλ, με θέμα την ανεργία και την οργάνωση του αγώνα για μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους πραγματοποιεί, την Παρασκευή 15 Ιούλη, στις 7 μ.μ., στο πάρκο ΙΚΑ, το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο. Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας, βιβλιοπωλείο, ενώ θα στηθούν περίπτερα των σωματείων. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με συζήτηση γύρω από το πρόβλημα της ανεργίας και θα ακολουθήσει συναυλία - λαϊκό γλέντι, με τη βοήθεια του Σωματείου Μουσικών Λέσβου.
  • Λαϊκό γλέντι με μεζέδες, ποτό και ζωντανή μουσική διοργανώνει η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, το Σάββατο 16 Ιούλη, στις 9 μ.μ., στο γήπεδο χάντμπολ στο Καματερό (Γούναρη και Θεοτόκου, Γεροβουνό).
  • Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής οργανώνει εκδήλωση - γλέντι, το Σάββατο 16 Ιούλη, στις 9 μ.μ., στην 3η μαρίνα Γλυφάδας (στάση τραμ «Παλαιό Δημαρχείο»). Καλεί τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους να διασκεδάσουν όλοι μαζί, με φαγητό και μουσική και τονίζει πως η ξεκούραση, η αναψυχή και οι διακοπές είναι δικαίωμα που οι εργαζόμενοι πρέπει να διεκδικήσουν.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ