Τρίτη 5 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συσκέψεις σωματείων - φορέων
  • Σύσκεψη για τη συζήτηση και το συντονισμό της δράσης για την κλαδική Σύμβαση, πραγματοποιούν τα κλαδικά σωματεία ιδιωτικής Υγείας Αθήνας και Πειραιά, σήμερα Τρίτη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του κλαδικού σωματείου Αθήνας στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας.
  • Σε σύσκεψη, με θέμα τα προβλήματα των αυτοαπασχολούμενων γυναικών καλεί τις αυτοαπασχολούμενες και γενικά τις γυναίκες που συμβάλλουν στη λειτουργία μικρών οικογενειακών επιχειρήσεων, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας. Η σύσκεψη θα γίνει αύριο, Τετάρτη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της ΓΣΕΒΕΕ (Καποδιστρίου 24, 3ος όροφος).
  • Ανοιχτή σύσκεψη, για την οργάνωση του αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ, και την επίθεση της εργοδοσίας στα εργατικά δικαιώματα, διοργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή Πολίχνης, αύριο Τετάρτη στις 8 μ.μ., στο πάρκο Κρύας Βρύσης.
  • Ενημέρωση - συζήτηση με θέμα «Οργάνωση της πάλης ενάντια στις κατασχέσεις κατοικιών», οργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή Κέντρου - Ανω Πόλης, αύριο Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο πάρκο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ