Πέμπτη 9 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Από κόρακα «κρα» θ' ακούσεις

Στην εμετική του τοποθέτηση στη συζήτηση στην Ευρωβουλή σχετικά με τη «δράση της ΕΕ για τη μετανάστευση», ο χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής, Ελ. Συναδινός, επιτέθηκε στους μετανάστες και τους πρόσφυγες με τις γνωστές φασιστικές κορώνες για «λαθρομετανάστες», ενώ επιχείρησε να τους ταυτίσει με τους υπεύθυνους για τις αποτρόπαιες εγκληματικές ενέργειες των τζιχαντιστών - δημιουργημάτων του ιμπεριαλισμού - στο Παρίσι, στις Βρυξέλλες και αλλού, για να αθωώσει τον ιμπεριαλισμό και το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα που γεννάει τη φτώχεια, τους πολέμους και τον ξεριζωμό.

Κλείνοντας το ρατσιστικό του παραλήρημα, επιτέθηκε χυδαία στο ΚΚΕ, ενοχλημένος από την τοποθέτηση του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Σ. Ζαριανόπουλου, που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις άθλιες συνθήκες διαβίωσης μεταναστών και προσφύγων στα κέντρα κράτησης και στρατόπεδα στην Ελλάδα, καλώντας τους λαούς να καταδικάσουν το ρατσιστικό δηλητήριο της ναζιστικής Χρυσής Αυγής και των συμμάχων της στην Ευρώπη.

Δεν θα περίμενε, βέβαια, ν' ακούσει κανείς τίποτε άλλο από τα ορφανά του Χίτλερ, που ακόμη δεν μπορούν να χωνέψουν τη συντριβή των ναζί πολιτικών τους προγόνων από τους κομμουνιστές και το πρώτο σοσιαλιστικό κράτος στον κόσμο, τη Σοβιετική Ενωση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ