Παρασκευή 3 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αρλούμπες

Και τι δεν είπε χτες ο Αλ. Τσίπρας στην ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο απευθυνόμενος στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα. Διακήρυξε έξοδο απ' το μνημόνιο, δίκαιη κατανομή του πλούτου, προστασία της εργασίας και των μισθών και άλλες τέτοιες αρλούμπες!

Και πρόκειται για αρλούμπες καραμπινάτες γιατί ήδη η κυβερνητική πράξη περιέχει: Τσάκισμα ασφαλιστικών δικαιωμάτων, φοροεπιδρομή στους εργαζόμενους, «κόφτες» λιτότητας, παγωμένους μισθούς. Ενώ στο μέλλον προβλέπει επίθεση σε όσα εργασιακά δικαιώματα έχουν μείνει. Δηλαδή, τα πάντα για την ένταση της εκμετάλλευσης, πάνω στην οποία στηρίζονται τα μεγάλα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Μην τον αδικήσουμε, όμως, εκτός από τις αρλούμπες είπε και συγκεκριμένα πράγματα μιλώντας στο κεφάλαιο, στην τάξη στην οποία δίνει εξετάσεις: Εξήγγειλε τον νέο «αναπτυξιακό νόμο», που όπως κάθε προηγούμενος σημαίνει νέες παροχές στο κεφάλαιο, νέα πεδία κερδοφορίας.

Ας μην περιμένουν οι εργαζόμενοι απ' τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες που υπερασπίζονται το μονόδρομο της βαρβαρότητας. Ας χαράξουν το δικό τους δρόμο, σε σύγκρουση με τη στρατηγική του κεφαλαίου, τις κυβερνήσεις και τα κόμματά του.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ