Παρασκευή 18 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Σήμερα η παρουσίαση της πρότασης του ΚΚΕ για το Ενιαίο Δωδεκάχρονο Σχολείο

Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας

Σήμερα Παρασκευή, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μιλήσει στην εκδήλωση του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ για την παρουσίαση της πρότασης του Κόμματος για το Ενιαίο Δωδεκάχρονο Σχολείο Σύγχρονης Γενικής Παιδείας.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 6.30 μ.μ., στο Γκάζι (Πειραιώς 100), στο αμφιθέατρο «9,84» και παρεμβάσεις θα κάνουν ακόμα, ο Κυριάκος Ιωαννίδης, υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ και η Δέσποινα Μαστρολέων, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στην εκδήλωση παρουσίασης θα διατίθεται και η μπροσούρα με την πρόταση του ΚΚΕ για το Ενιαίο Δωδεκάχρονο Σχολείο που έχει τυπωθεί και κυκλοφορεί από τη «Σύγχρονη Εποχή», ενώ διακινείται και από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ. Σημειώνουμε ότι η πρόταση βρίσκεται επίσης αναρτημένη στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΚΚΕ (www.kke.gr).

Πρόκειται για μια επικαιροποίηση της πρότασης του ΚΚΕ για το σχολείο, που το Κόμμα είχε επεξεργαστεί και δημοσιοποιήσει πριν από 16 χρόνια περίπου. Στην ίδια βασική κατεύθυνση για Ενιαίο Δωδεκάχρονο Σχολείο Γενικής Παιδείας, η πρόταση του ΚΚΕ εμπλουτίστηκε με βάση τις εξελίξεις στην αστική στρατηγική για την εκπαίδευση, αλλά και με βάση το Πρόγραμμα του Κόμματος που ψηφίστηκε στο 19ο Συνέδριο. Παράλληλα, το νέο αυτό κείμενο της πρότασης του ΚΚΕ για το Ενιαίο Δωδεκάχρονο Σχολείο λαμβάνει υπόψη του τη συλλογική μελέτη που έκανε το ΚΚΕ στο 18ο Συνέδριό του για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση στη Σοβιετική Ενωση.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συζήτηση για τη θέση του ΚΚΕ για το σχολείο(1/4/2017)
Παρουσιάσεις της πρότασης του ΚΚΕ για το σχολείο(5/6/2016)
Παρουσιάσεις της πρότασης του ΚΚΕ για το σχολείο(3/6/2016)
Η πρόταση του ΚΚΕ για το σχολείο των σύγχρονων αναγκών μπορεί να μπολιάσει τους αγώνες του λαού μας(20/3/2016)
Παρουσίαση της πρότασης του ΚΚΕ για το Ενιαίο Δωδεκάχρονο Σχολείο(28/2/2016)
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ(21/10/2001)

Κορυφή σελίδας
Εκλογές Ιούνη 2023
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ