Τρίτη 26 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Νέο συλλαλητήριο σήμερα στις 6 μ.μ. στην Ομόνοια

Την ώρα εκείνη προγραμματίζεται στη Βουλή η προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση για το Ασφαλιστικό

Σε νέα συγκέντρωση σήμερα στις 6 μ.μ. στην Ομόνοια καλεί το ΠΑΜΕ, την ώρα που στη Βουλή θα βρίσκεται σε εξέλιξη η προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση για το Ασφαλιστικό, «Πρέπει να μας βρουν ξανά απέναντί τους! Να στείλουμε μήνυμα με τους αγώνες μας, με την παρουσία μας, ότι αυτό το νομοσχέδιο δεν πρέπει να φτάσει στη Βουλή!», σημειώνει στο κάλεσμά του το ΠΑΜΕ. Οι προσυγκεντρώσεις για το σημερινό συλλαλητήριο, έχουν οριστεί στις 5.30 μ.μ. στα εξής σημεία:

  • Πλατεία Βάθης: Εργαζόμενοι σε Μέταλλο, Φάρμακο, Τύπο - Χαρτί, Χημική Βιομηχανία, Ενέργεια, Τρόφιμα - Ποτά, Κλωστοϋφαντουργία, Μεταφορές, Χρηματοπιστωτικό, Τηλεπικοινωνίες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
  • Κάνιγγος: Εργαζόμενοι σε Κατασκευές, Εμπόριο, Λογιστές, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Επισιτισμός - Τουρισμός, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, στο Δημόσιο, σωματεία από το χώρο της Υγείας, Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών, Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ, Σύλλογοι Εκπαιδευτικών, εργαζόμενοι στα ΑΕΙ - ΤΕΙ, Καλλιτέχνες, τα κλαδικά σωματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ, ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Α' Αθήνας, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς των Ανατολικών συνοικιών της Αθήνας, του Γαλατσίου, της Λαυρεωτικής και των Μεσογείων.
  • Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. Κοτζιά): Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς από το Νότιο Τομέα της Αττικής, τον Πειραιά και τις Συνταξιουχικές Οργανώσεις.
  • Πλατεία Καραϊσκάκη: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Δυτικού Τομέα Αττικής, Θριασίου - Μεγαρίδας και του Βόρειου Τομέα Αττικής.

Επόμενος μεγάλος σταθμός η πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 4 Φλεβάρη
Επόμενος μεγάλος σταθμός η πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 4 Φλεβάρη
Στο μεταξύ, το Σάββατο που μας πέρασε, από τα συλλαλητήρια που οργάνωσε το ΠΑΜΕ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και δεκάδες ακόμα πόλεις σε όλη τη χώρα, δόθηκε μια ακόμα μαζική απάντηση σε κυβέρνηση, τρόικα και μεγαλοεργοδοσία, με κεντρικό σύνθημα «πάρτε πίσω το νόμο - λαιμητόμο» που διαλύει τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα.

Ταυτόχρονα, σε κλάδους, χώρους δουλειάς και γειτονιές, κλιμακώνεται η προετοιμασία της πανεργατικής πανελλαδικής απεργίας στις 4 Φλεβάρη και των απεργιακών συλλαλητηρίων που θα διοργανώσει το ΠΑΜΕ εκείνη τη μέρα.

«Στις 4 Φλεβάρη να νεκρώσουν τα πάντα! Κανείς στη δουλειά, στα γραφεία, καμιά μηχανή να μην ξεκινήσει! Ο αντιασφαλιστικός νόμος με οποιαδήποτε μορφή αποκτήσει, να μη φτάσει στη Βουλή. Να αποσυρθεί! Δεν διορθώνεται, δεν παίρνει τροποποιήσεις, δεν φτιασιδώνεται, δεν αλλάζει. Μόνο ανατρέπεται! `Η τα κέρδη των μονοπωλίων ή οι δικές μας σύγχρονες ανάγκες», αναφέρει το ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ