Τετάρτη 20 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Νέα ... καμπάνα σε ΠΑΟ

Τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Απ. Νικολαΐδης», το οποίο λόγω επεισοδίων και ρίψης φωτοβολίδων δεν ξεκίνησε ποτέ, συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον Παναθηναϊκό, στον οποίο επιβλήθηκε μία ακόμα τιμωρία, βάσει του νέου αθλητικού νόμου. Συγκεκριμένα, με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, κλείνει μέχρι το τέλος της σεζόν (17 Απρίλη) το πέταλο στις θύρες 13 - 14 στο γήπεδο της Λεωφόρου, ενώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβλήθηκε πρόστιμο 90.000 ευρώ. Η ποινή αφορά στις υποχρεώσεις των «πρασίνων» σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και όχι στα play off. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αντέδρασε έντονα με ανακοίνωσή της, στην οποία μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει τη νέα ποινή «πρωτάκουστη παγκοσμίως και εξοντωτική», ενώ διευκρινίζει πως θα χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα για την ανατροπή της.

  • Στην Αθήνα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, βρίσκεται από χτες το απόγευμα ο 20χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός Λούκα Εβανζελίστα και σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες για τον εξάμηνο δανεισμό του από την Ουντινέζε.
Ερευνα για τον αγώνα Πλατανιά - Ολυμπιακού

Με χτεσινό δελτίο Τύπου από το υφυπουργείο Αθλητισμού διευκρινίζεται ότι με εντολή του υφυπουργού, Στ. Κοντονή, διατάχθηκε έρευνα για το περιστατικό ρίψης αντικειμένου από την εξέδρα των «ερυθρόλευκων» οπαδών στο παιχνίδι Πλατανιά - Ολυμπιακού προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο συντρέχουν λόγοι εφαρμογής των διατάξεων του νέου αθλητικού νόμου. Το περιστατικό αφορά τον εκσφενδονισμό ενός αναπτήρα προς τον παίκτη των γηπεδούχων Κουλιμπαλί, με τον διαιτητή της συνάντησης, Ηλία Σπάθα, να μην προβαίνει σε κάποια ενέργεια.

Κλείνουν οι εκκρεμότητες

Τα δύο παιχνίδια που είχαν αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας για την 20ή αγωνιστική θα διεξαχθούν σήμερα κλείνοντας την εκκρεμότητα που υπάρχει στο πρωτάθλημα. Στις 17.15 (ΝS2) ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο ενώ στις 19.30 (NS1) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια.

Πήρε τον Βελλίδη ο ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του ο Μάρκος Βελλίδης. Ο διεθνής τερματοφύλακας έδωσε τα χέρια με τον Φρανκ Αρνεσεν για συμβόλαιο 2,5 ετών και πλέον μένουν τα τυπικά για την ένταξή του στον «Δικέφαλο του Βορρά». Σημειώνεται πως μετά τον τραυματισμό του Γλύκου η απόκτηση ενός γκολκίπερ ήταν επιθυμία του προπονητή της ομάδας, Ιγκόρ Τούντορ.

ΒΕΡΟΙΑ: Τέλος ο Γεωργιάδης

Η Βέροια ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Γεωργιάδη αφού οι υπεύθυνοι της ομάδας θεώρησαν ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα. Οι επαφές για αντικατάσταση του Ελληνα τεχνικού έχουν ήδη αρχίσει για τους διοικούντες τη Βέροια.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ