Τρίτη 22 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ υπέστη ένας 50χρονος πυροσβέστης, όταν ανέβηκε σε καμινάδα τζακιού για να σβήσει φωτιά. Το ατύχημα έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, στο χωριό Κορυσχάδες, όταν λαμπάδιασε καμινάδα τζακιού. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από την ΠΥ Καρπενησίου. Ο 50χρονος ανέβηκε στη στέγη του σπιτιού για να σβήσει την πυρκαγιά και καθώς υπήρχε σε κάποιο σημείο πάγος, γλίστρησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πτώση ο 50χρονος χτύπησε στο κεφάλι και τη μέση.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ σήμανε χτες το πρωί έξω από το υπουργείο Εργασίας, όπου 50χρονος από τα Τρίκαλα απειλούσε να αυτοκτονήσει κρατώντας στα χέρια του πριόνι. Τελικά πείστηκε να το αφήσει, μετά από παρέμβαση αστυνομικών που έφτασαν στο σημείο. Ο άνδρας φέρεται να ζητούσε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΓΑ, καθώς έχει προκληθεί κάποιο πρόβλημα με τη σύνταξη του πατέρα του. Παράλληλα, ζητούσε επίμονα να του καταβληθεί το επίδομά του, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε έξω από το Ταμείο Προσωπικού Δημοσίων Υπαλλήλων στη Σταδίου και ζήτησε να συναντηθεί με τον διοικητή του ΙΚΑ.

ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΣΤΙΚΑΚΙ, που περιλάμβανε προκήρυξη με ανάληψη ευθύνης για τη βομβιστική επίθεση στον ΣΕΒ, εντοπίστηκε από την Αστυνομία, χτες το μεσημέρι, στα Εξάρχεια, στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη, στο λόφο του Στρέφη. Το εύρημα εξετάστηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Σύμφωνα με την αστυνομία την ευθύνη ανέλαβε η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών. Προηγήθηκε τηλεφώνημα αγνώστου προς τον ΔΟΛ, με το οποίο ενημέρωσε για την ύπαρξη του φακέλου.

Υπενθυμίζεται ότι η έκρηξη βόμβας, έξω από τα γραφεία του ΣΕΒ, στο Σύνταγμα, είχε γίνει στις 3.30 το πρωί της 24/11, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές. Επρόκειτο για ωρολογιακό μηχανισμό που ήταν τοποθετημένος σε τσάντα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ