Πέμπτη 26 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
KNE - KKE
«Ο Αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια για λίγους, είναι δικαίωμα για όλους»

Ολοήμερη εκδήλωση στην Καισαριανή, την Κυριακή 29 Νοέμβρη, με επιδείξεις μπάσκετ, μαχητικών αθλημάτων και ενδιαφέρουσες συζητήσεις με σημαντικούς καλεσμένους

Ολοήμερη εκδήλωση, με θέμα «Ο Αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια για λίγους, είναι δικαίωμα για όλους», διοργανώνουν την Κυριακή, 29 Νοέμβρη, η Επιτροπή Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΚΣ της ΚΝΕ και το αντίστοιχο Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η εκδήλωση θα γίνει στο κλειστό γήπεδο της Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή (Εθνικής Αντίστασης 118 και Φιλαδελφείας) και θα περιλαμβάνει επιδείξεις αθλημάτων και συζήτηση.

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα αρχίσει το πρωί στις 10 π.μ. με γνωριμία με το μπάσκετ. Την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Μίσσας (Ομοσπονδιακός προπονητής και τεχνικός σύμβουλος της Εθνικής ομάδας) με τη βοήθεια των ομάδων υποδομής της Νήαρ Ηστ. Καλεσμένος θα είναι ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Νίκος Παππάς και θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Κώστα Μίσσα και τον Νίκο Παππά, που θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Λεάνης.

Το απόγευμα, από τις 6 μ.μ. θα γίνουν παρουσιάσεις μαχητικών αθλημάτων. Το άθλημα της πάλης θα παρουσιάσει η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης, το Παγκράτιο θα παρουσιάσει η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος και το tae kwon do θα παρουσιάσει ο Αθλητικός Σύλλογος Ελπίδες Καισαριανής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ