Τρίτη 10 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Αγωνιστική παρέμβαση

Μια διαφορετική ηγετική παρέμβαση στα κωμικοτραγικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην ΑΕΚ, έκανε χτες ο Μ. Κασάπης. Με κατεύθυνση θετική, ελπιδοφόρα και όχι φυγόπονη... Εκφράζοντας εκτός από τον εαυτό του και τους συμπαίχτες του... Ως ένας από τους παλιότερους παίχτες επισημαίνει πως «διοικήσεις και ιδιοκτήτες έρχονται και φεύγουν και κανείς δε γνωρίζει τι μέρα θα ξημερώσει αύριο». Εκφράζει πικρία για «τις εξελίξεις που μόνο κακό προκαλούν στην ομάδα μου» και προσθέτει:

«Ακριβώς όμως τώρα που "ζητείται ελπίς" από τους αγωνιούντες αγνούς οπαδούς μας, θέλω να στείλω ένα μικρό έστω, μήνυμα -υπόσχεση. Για μένα και τους συμπαίκτες μου το αύριο είναι μονόδρομος. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να μπούμε στο γήπεδο και να ματώσουμε τη φανέλα μας. Αυτή είναι η δική μου απάντηση σε όλους τους εχθρούς και "φίλους" που τρίβουν τα χέρια τους για όλα αυτά τα δυσάρεστα γεγονότα και, ταυτόχρονα, η δική μου υπόσχεση στους πιστούς μας οπαδούς. Μέσα στο γήπεδο εμείς οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας. Είναι υπόσχεση - δέσμευση. Το ελάχιστο που έχω υποχρέωση να κάνω για το σύλλογο που με ανέδειξε και με καθιέρωσε στη συνείδηση του ΑΕΚτζή αλλά και όλων των Ελλήνων φιλάθλων».

Οσο για το ιδιοκτησιακοδιοικητικό, χτεσινοβραδινές πληροφορίες, ήθελαν το δίδυμο Καρρά - Γιδόπουλου «μια ανάσα» από την επίσημη ανάληψη. Μάλιστα ο πρώτος εκ των δύο παρουσιάστηκε, σε δηλώσεις του, έτοιμος για έργα και υποστήριξε πως «αν αναλάβουμε, από αύριο είναι δεδομένο ότι δε θα υπάρχουν στην ΑΕΚ ο κύριος Καραγεώργης και η NΕΤΜΕΝΤ». Επανεμφάνιση όμως είχαμε και από το Μ. Τροχανά. Με την εντελώς προσωπική λογική του, αφ' ενός υποστήριξε: «είναι δυνατόν οι δύο πρώην πρόεδροι να δώσουν λύση στο οξύτατο πρόβλημα της ΑΕΚ; Δε νομίζω να υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα. Θεωρώ αυτή την προσπάθεια της ΝΕΤΜΕΝΤ αξιολύπητη προς αξιοπαθούντες οπαδούς της ΑΕΚ, που θα την πληρώσει η αναξιοπαθούσα ΑΕΚ». Αφ' ετέρου όμως πρόσθεσε: «υπάρχει όμως δυνατότητα ν' αλλάξει αυτή η κατάσταση. Ο καθένας μας, ανάλογα, με τις οικονομικές δυνάμεις του, να στηρίξουμε οικονομικά τους Καρρά - Γιδόπουλο. Πρέπει όλοι να δώσουμε το "παρών" με ουσία και όχι με λόγια»!


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ