Σάββατο 7 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Νέες αγροτικές κινητοποιήσεις

Από παλιότερη κινητοποίηση στον Πύργο

Eurokinissi

Από παλιότερη κινητοποίηση στον Πύργο
Με το συλλαλητήριο που θα γίνει σήμερα, Σάββατο, στις 11 π.μ., στην πλατεία του Τυρνάβου, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Θεσσαλίας, «καθ' οδόν» προς τον πανελλαδικό συντονισμό τους στις αρχές Δεκέμβρη.

Τις επόμενες μέρες, κινητοποιήσεις θα γίνουν ακόμα σε Ελασσόνα, Αγιά, Πλατύκαμπο, ενώ για τις 2 Δεκέμβρη έχει οριστεί συλλαλητήριο με τρακτέρ στην πλατεία των Φαρσάλων. Ανάλογες κινητοποιήσεις προετοιμάζονται στους Νομούς Τρικάλων και Μαγνησίας. Τις επόμενες μέρες στην υπόλοιπη χώρα ετοιμάζονται οι εξής κινητοποιήσεις:

  • Σύσκεψη για την οργάνωση του αγώνα των αγροτών, ενάντια στη νέα ΚΑΠ και τη φοροληστεία, διοργανώνει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Εβρου «Η Ενότητα», την Τρίτη 10/11, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας.
  • Το Σάββατο 14/1 θα γίνει παμπελοποννησιακό παναγροτικό συλλαλητήριο στις 12 μ., στον Ισθμό της Κορίνθου.
  • Την Κυριακή 22/11, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρτας, θα γίνει πανηπειρωτική σύσκεψη για το συντονισμό των αγωνιστικών κινητοποιήσεων, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Στη σύσκεψη καλούν οι Ομοσπονδίες Αρτας, Πρέβεζας, ο Αγροτικός Σύλλογος Ζίτσας, το Μπλόκο του Ωρωπού Πρέβεζας και η Επιτροπή Αγώνα Αγροτοκτηνοτρόφων Ν. Θεσπρωτίας.

Τέλος, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Αντιπεριφέρεια Πέλλας, στην Εδεσσα, και πορεία στο κέντρο της πόλης, πραγματοποίησαν χτες οι αγρότες της περιοχής, παρατάσσοντας τα αγροτικά τους μηχανήματα επί της Εθνικής Οδού, στην είσοδο της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ